Tuzla Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Eğitim

Tuzla Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluştu

Tuzla Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Piri Reis Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencinin vaadini yerine getiren başkan, hatıra fotoğrafı çektirdi.

25.11.2023 13:13  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Piri Reis Ortaokulu'nu ziyaret etti. Bu sırada bir öğrenci, Yazıcı'ya sınıf başkanı seçilirse arkadaşlarına belediye başkanını sınıfa getireceğine dair vaadi olduğunu iletti. Bunun üzerine Yazıcı, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ile o sınıfa giderek öğrencilerle bir araya geldi. "Vaatlerinin arkasında duran bir başkan her zaman iyidir" diyen Yazıcı, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm Türkiye'de olduğu gibi Tuzla'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır'ın katılımıyla Piri Reis Ortaokulu ziyaret edildi.

Burada "Sınıf başkanı seçilirsem, belediye başkanını sınıfa getireceğim" diyen öğrenci ile karşılaşan Yazıcı, gencin sınıfını da ziyaret etti.

Kaymakam Güney ise "Belediye başkanını vaat etmişsin, yanına kaymakam da geldi. Vaatlerini yerine getiren belediye başkanı ile sınıf başkanı bir araya geldi. Sırtları artık yere gelmez" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim Tuzla Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement