Gölbaşı FNSS Savunma Sanayii Çalışanlarına Ustalık Belgesi - Son Dakika
Ekonomi

Gölbaşı FNSS Savunma Sanayii Çalışanlarına Ustalık Belgesi

Gölbaşı FNSS Savunma Sanayii Çalışanlarına Ustalık Belgesi

FNSS Savunma Sanayi Sistemleri A. Ş. 'de çalışan işçilere ustalık ve kalfalık belgeleri düzenlenen törenle verildi.

14.04.2011 17:50

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Türkiye ve dünyanın sayılı savunma sanayi kuruluşlarından biri olan FNSS Savunma Sanayi Sistemleri A. Ş. 'de çalışan işçilere ustalık ve kalfalık belgeleri düzenlenen törenle verildi.

FNSS, kara muharebe sistemleri ihtiyaçları için, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 1 numaralı tedarikçisi ve dünyanın diğer ordularının tercih edilen FNSS firma çalışanlarına Gölbaşı Mesleki Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki yeterlilik belgesi olan Ustalık ve Kalfalık belgesi çalışan işçilere törenle verildi. İlçenin dev sanayi kuruluşu olan FNSS A. Ş. 'de düzenlenen törene Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer , Gölbaşı Belediye Başkan vekili Erdem Karagöz, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutan Vekili Ünal Balcı, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdür Hayrettin Balcı , Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Gölbaşı Mesleki Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Arı, Gölbaşı Tapu Müdürü Salih Kafadar, Gölbaşı Müftüsü İlyas Dilbaz ile birlikte ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Tören öncesi FNSS A. Ş. Genel Müdürü K. Nail Kurt, sanayi kuruluşun çalışmaları hakkında slayt gösterimi sunduktan sonra tankların yapıldığı fabrikayı gezdirdi. Törene katılan heyete son teknoloji ile üretilen askeri araçların imalatı hakkında bilgi verildi. Fabrika gezisinden sonra Gölbaşı Halk Eğitim Müdürlüğü'nün açtığı kurslarda eğitim gören işçilere sertifikaları dağıtıldı. Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Erdem Karagöz daha sonra işçilerin serfitakasını verdi. - Ankara/ Gölbasi

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Gölbaşı FNSS Savunma Sanayii Çalışanlarına Ustalık Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement