Nebula Bilişim'in Pazarda Farklılaştığı Noktalar Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Nebula Bilişim'in Pazarda Farklılaştığı Noktalar Neler?

Nebula Bilişim Genel Müdürü Serkan Akcan, Nebula Bilişim olarak bilgi güvenliği sektöründe farklılaştıkları noktaları Wise TV'ye anlattı.

25.02.2016 13:46

Nebula Bilişim Genel Müdürü Serkan Akcan, Nebula Bilişim olarak bilgi güvenliği sektöründe farklılaştıkları noktaları Wise TV'ye anlattı.

"Bilgi güvenliği bir üründen bir hizmetten ibaret değildir esasen kurumsal bir kurgudur." diyen Akcan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz Nebula bilişim olarak müşterilerimize bu kurguyu taşımaya çalışıyoruz. Ürünlerimizi güvenlik operasyon mimarisine uygun seçmeye çalışıyoruz. Dünyadaki siber istihbarat gibi ya da tehdit yanıtlama diye geçen tabirleri bulunan çeşitli alanlarda kendi özgün yazılımlarımızı geliştiriyoruz. Çünkü bir ürün satın almak kuruma bir güvenlik sağlamıyor, yerel kaynakları bizim bu ürünleri üretmemiz ve yerel tehditleri üretmemiz gerekiyor. Biz Nebula olarak yerel tehditleri öğrenip uluslararası üreticilerimizle iş ortaklığı yaptığımız ürünler ile entegrasyon sağlıyoruz. Bu anlamda bu işi Türkiye'de ve dünyada yapan tek şirketiz diyebilirim."

Nebula Bilişim\'in Pazarda Farklılaştığı Noktalar Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Nebula Bilişim'in Pazarda Farklılaştığı Noktalar Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement