Simav Jeotermal Sahasının Potansiyeli Belirlendi - Son Dakika
Ekonomi

Simav Jeotermal Sahasının Potansiyeli Belirlendi

Simav Jeotermal Sahasının Potansiyeli Belirlendi

Kütahya'nın Simav ilçesinde jeotermal sahasının potansiyelinin belirlenmesi ve jeotermal enerjinin daha verimli ve sürdürülebilir olarak kullanılması amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Simav Kaymakamı, Belediye Başkanı ve diğer yetkililer, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde jeotermal uzmanlarıyla bir araya gelerek konuyu değerlendirdi. Toplantının ardından heyet, İzmir Jeotermal Genel Müdürü ve Karabağlar Kaymakamı ile teknik incelemelerde bulundu.

18.01.2024 12:50  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde jeotermal sahasının potansiyelinin belirlenmesi, jeotermal enerjinin daha verimli ve sürdürülebilir olarak kullanmak amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Simav jeotermal sahasının potansiyelinin belirlenmesi jeotermal enerjinin daha verimli ve sürdürülebilir olarak kullanmak adına Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, Simav Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Göksel Ilgaz, Kütahya İl Özel İdaresi Jeoloji Mühendisi Mehmet Çağlar, Jeotermal Şefi Mehmet Pınar ve OSB Harita Mühendisi Said Can Peke ile birlikte, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Baba, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Demir ve Jeoloji Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hasan Sözbilir ile bir araya geldi.

Toplantı sonrasında İzmir Jeotermal Genel Müdürü ve Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ziyaret eden heyet, İzmir jeotermalde teknik incelemelerde bulundu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Simav Jeotermal Sahasının Potansiyeli Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement