SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farklarının ödeneceği tarih belli oldu - Son Dakika
Ekonomi

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farklarının ödeneceği tarih belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek ödeme tarihlerini açıkladı. SSK emeklileri için 6 Şubat, Bağ-Kur emeklileri için ise 7 Şubat tarihinde fark ödemeleri gerçekleştirilecek.

03.02.2024 10:16  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Vedat Işıkhan, "SSK emeklilerimiz için 6 Şubat'ta, Bağ-Kur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek ödeme tarihlerini açıkladı. Işıkhan sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"AYLIK FARK TUTARLARINI ÖDEMEYE BAŞLIYORUZ"

"Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat'ta gerçekleştirilecek."

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin fark ödemeleri 6-7 Şubat'ta yapılacak

EMEKLİLERİ HEYECANLANDIRAN ZAM KULİSİ

Öte yandan; özellikle maaşlarına yapılan son düzenlemelerden memnuniyetsiz olan emekli vatandaşlar seyyanen zam taleplerini sosyal medya platformları ve emekli dernekleri üzerinden dile getiriyor. Yerel seçimlere kısa bir süre kala kulislerde konuşulan bilgiler; emeklilere 7 bin TL civarında seyyanen bir zam yapılacağı yönünde.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farklarının ödeneceği tarih belli oldu

Son Dakika Ekonomi SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farklarının ödeneceği tarih belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Mesut Biner: Allah razı olsun reis oyum yine sana bir ara kızmıştım ama yine sana oy vericem para mesele değil 114 466 Yanıtla
    Nesrin Turhan: 3 kuruş için mi dönüş yaptın Allah akıl fikir versin 166 58 ALI YANIK: Tava kapağı gibisin, ne yöne döneceğine dikkat et, arka tarafını kolla :) 122 43 Selim Kayisi: Mesut bey, kızmanızın sebebi para mıydı acaba ? yoksa kişisel bir sıkıntınız mı var. bir de ödemenin tarihini bakan açıkladı reis değil. neden reisten biliyorsun ödemeyi. 84 45 Tarık yılmaz: Bence ironi yapıyor 36 11
  • BİNNUR ARMAN: Akp ye oy vermedim vermiyeceğim, Allah hakkıma girenlere gerekeni gösterecek 421 99 Yanıtla
  • Bente Miran: Akp ye baklava borek emekliye kuru ekmek. Akp ye oy yok. 98 17 Yanıtla
  • Serkan Basar: resmi gazetede yayınlanmayan zammın farkı 3 gün sonra nasıl veriliyor ?? biri açıklarsa bilgileniriz 75 19 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: 18 ocak da 9800 lira almıştım zam farkı 831 lira bozdur bozdur harca... 38 4 Yanıtla
    busra coban: valla zam vermelerse oy moy yok 16 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement