Tukaş Anneler Gününde Lezzet Sihirbazlarını Seçti - Son Dakika
Ekonomi

Tukaş Anneler Gününde Lezzet Sihirbazlarını Seçti

Tukaş Anneler Gününde Lezzet Sihirbazlarını Seçti

Tukaş ve Carousel AVM işbirliğiyle gerçekleşen Tukaş Lezzet Sihirbazları Yarışması'nda yemek blog yazarı anneler kıyasıya yarıştı.

13.05.2012 10:29

Tukaş ve Carousel AVM işbirliğiyle gerçekleşen Tukaş Lezzet Sihirbazları Yarışması'nda yemek blog yazarı anneler kıyasıya yarıştı.

Lezzet ustaları Sahrap Soysal, Ayşe Tüter, Eyüp Kemal Sevinç ve Tevfik Alparslan'ın jürisi olduğu yarışmada, Anneler Günü'nü lezzetli ve eğlenceli geçirmek isteyen yemek blog yazarı anneler Tukaş Lezzet Sihirbazları Yarışması'nda bir araya geldi.

16 Nisan- 8 Mayıs 2012 tarihleri arasında yarışmaya katılan birçok yemek blog yazarınca geliştirilen özgün meze tarifleri, ilk olarak Eyüp Kemal Sevinç ve EKS Mutfak Akademisi şefleri tarafından değerlendirildi. Bunun sonucunda 12 özgün mezeyi geliştiren blog yazarları, yarışmanın finaline katılmaya hak kazandı. Yarışmanın finalinde Carousel AVM'deki sahneye kurulan yarışma masalarında 12 blogger, kendilerine verilen 20 dakikalık sürede finale kalmaya değer bulunan özgün mezeleri, jüri ve izleyiciler

karşısında hazırladılar. Tukaş ürünleriyle hazırlanan mezeler, ünlü lezzet ustaları Sahrap Soysal, Ayşe Tüter, Eyüp Kemal Sevinç ve Tevhik Alparslan'dan tam not aldı.

Vatan Şaşmaz sunuculuğunda gerçekleşen yarışmada yemek blog yazarları; somonlu rulolar, nohut gömmesi, enginar mezesi, kurutulmuş domatesli pastırmalı humus, kuru fasulyeli pancar ezmesi gibi birbirinden farklı ve yaratıcı melzeler hazırladı. Jüri trafından yapılan değerlendirme sonucu; "Enginar Ezmesi" ile Şefka Günyel birinciliğe, "Pastırmalı Humus" ile Senem Deniz Çabuk ikinciliğe, "Közlenmiş Patlıcan Yatağında Yoğurt Salatası" ile Mine Demirören üçüncülüğe layık görüldü. Dereceye girenlere ve

finalistlere çeşitli armağanlar verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tukaş Anneler Gününde Lezzet Sihirbazlarını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement