Türkiye Finans'ta Yeni Genel Müdür Yardımcıları Göreve Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye Finans'ta Yeni Genel Müdür Yardımcıları Göreve Başladı

Türkiye Finans\'ta Yeni Genel Müdür Yardımcıları Göreve Başladı

Türkiye Finans Katılım Bankası'nda dört yeni genel müdür yardımcısı göreve başladı.

24.08.2011 19:07  Güncelleme: 07:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semih Alşar, Fahri Öbek, Abdüllatif Özkaynak ve Zuhal Ulutürk, Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Veysel Derya Gürerk'e bağlı olarak çalışacaklar.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olan Semih Alşar, bankanın Bireysel Bankacılık faaliyetlerinden sorumlu olacak. 1969 İstanbul doğumlu olan Alşar, iş hayatına Birleşik Yatırım Bankası'nda Mali Tahlil Uzmanı olarak başladı. 1993 yılında Marmara Bankası'nın Kadıköy Şubesi'nde Kurumsal ve Bireysel Pazarlama Yetkilisi olarak görev alan Alşar ,1995 yılında Bank Ekspres Merkez Şube'de Bireysel Bankacılık Yetkilisi, aynı yıl Finansbank'da Nakit Yönetimi Bölümü Yetkilisi ve 1996 yılında Nakit Yönetimi Bölüm Müdürü oldu. 1998'de Egebank Bireysel Bankacılık Küçük İşletmeler ve Nakit Yönetimi Grup Müdürlüğü'ne getirilen Alşar, 2000'de Global Menkul Değerler'de Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktör Yardımcılığı yaptı. 2002 yılından itibaren ise Asya Katılım Bankası'nda sırasıyla, Bireysel Pazarlama Müdür Yardımcılığı, Mecidiyeköy Şube Müdürlüğü, Bireysel Pazarlama Müdürlüğü ve Bireysel Ürün Yönetimi Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Evli ve bir çocuk babası olan Alşar İngilizce biliyor.

1990 yılında Ege Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği Bölümü'nden lisans ve 1996 yılında Koç Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisans derecesi bulunan Türkiye Finans'ın Bilgi Teknolojileri'nden sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek iş hayatına 1990 yılında Bilpa'da başladı. Kariyerine Egebank'da devam eden Öbek, 1991 yılında Kıdemli Sistem Analisti olarak göreve başladığı Koçbank'ta çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra 1996 yılında Yazılım Geliştirme'den sorumlu Grup Müdürü oldu. 2006 yılında Koçbank ve Yapı ve Kredi Bankası'nın birleşmesinden sonra Sistem Geliştirme Grup Başkanlığı görevini yürüten Öbek, Mart 2008'de Yapı ve Kredi Bankası Bilişim Teknolojileri Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak aynı kurumda çalışmalarını sürdürdü. 2010-2011 yılları arasında Vodafone Türkiye'de Bilişim Teknolojilerinden Sorumlu Bölüm Başkanı (CIO) olarak görev yapan Öbek, Haziran 2011 itibariyle Türkiye Finans'daki görevine başladı. 1969 doğumlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

2005 yılından bu yana Türkiye Finans'ta Muhasebe ve Bütçe Mali Kontrol Departmanı'nda Müdür olarak görev yapan Abdüllatif Özkaynak, bankanın Finans'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına getirildi. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Özkaynak kariyerine 1985 yılında Egebank'ta başladı. Abdüllatif Özkaynak, on bir yıl boyunca Egebank'ta pek çok görevde bulunduktan sonra 1998-2005 yılları arasında Anadolu Finans Kurumu'nda Mali İşler Grup Müdürü olarak görev aldı. 2005 yılında Türkiye Finans ailesine katılan Özkaynak evli ve iki çocuk babası.

Türkiye Finans'ın İnsan Kaynakları'ndan sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Ulutürk ise Ankara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdikten sonra İşletme Yüksek Lisansını Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. Kariyerine 1993 yılında Akbank'ta Müfettiş olarak başlayan Ulutürk, aynı görevi 1996-98 yılları arasında Kentbank'ta sürdürdü. Daha sonra Kentbank'ın İnsan Kaynakları Departmanı'nda yöneticilik yaptı. 2002 yılında Denizbank'ta göreve başlayan Ulutürk, 2007 yılında bankanın İnsan Kaynaklarından Sorumlu Grup Müdürü oldu. Eylül 2007'den itibaren Şekerbank'ta İnsan Kaynakları, Eğitim ve Organizasyon'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 3 yıl görev yapan Ulutürk, en son Vodafone'da İnsan Kaynakları İş Ortakları Bölüm Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Türkiye Finans'ta Yeni Genel Müdür Yardımcıları Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement