Şehit Ablası Kardeşinin Kamuflajını Giyerek Helallik Verdi - Son Dakika
Genel

Şehit Ablası Kardeşinin Kamuflajını Giyerek Helallik Verdi

Şehit ablası kardeşinin kamuflajını giyerek helallik verdi Şemdinli şehidi Erhan Karaca için evinin önünden helallik alındıSAMSUN - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Erhan Karaca'nın cenazesi helallik alınması için evinin önüne...

03.11.2017 11:20

Şehit ablası kardeşinin kamuflajını giyerek helallik verdi

Şemdinli şehidi Erhan Karaca için evinin önünden helallik alındı

SAMSUN - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Erhan Karaca'nın cenazesi helallik alınması için evinin önüne getirildiğinde şehidin ablası Ceylan Karaca'nın kardeşinin askeri kamuflajını giymesi yürekleri dağladı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yağış ve sisli havadan yararlanarak Türkiye'ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada 6'sı asker, 2'si güvenlik korucusu toplam 8 güvenlik görevlisi şehit olmuştu.

Hain saldırıda şehit olan Samsunlu Sözleşmeli Er Erhan Karaca'nın cenazesi bugün Samsun'un Canik ilçesindeki baba evine getirildi. Acılı baba Ayhan Karaca oğlunun fotoğrafını kaldırarak "Oğlum" diye feryat ederken, ablası Ceylan Karaca ise kardeşinin askeri üniformalarını giyip, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesi Canik ilçesi Gaziosman Paşa Mahallesi'nde bulunan baba ocağında alınan helalliğin ardından cenaze namazının kılınması için Samsun Büyük Cami'ye götürüldü.

Şehit Ablası Kardeşinin Kamuflajını Giyerek Helallik Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şehit Ablası Kardeşinin Kamuflajını Giyerek Helallik Verdi - Son Dakika


Advertisement