1 Yaşındaki Kızıyla İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

1 Yaşındaki Kızıyla İntihar Girişiminde Bulundu

1 Yaşındaki Kızıyla İntihar Girişiminde Bulundu

Macit Özcan ile görüştürülmediğini ileri süren Turan Temiz, 1 yaşındaki kızı ile birlikte 5 katlı binanın penceresinde intihar girişiminde bulundu.

06.05.2013 15:12  Güncelleme: 11:49

İddiaya göre, öğle saatlerinde Atatürk Caddesi üzerindeki Mersin Büyükşehir Belediye binasına gelen işsiz Turan Temiz, Belediye Başkanı Macit Özcan ile görüşmek istedi. Ancak, belediye görevlileri başkanın binada olmadığını belirterek, görüşmenin mümkün olmayacağını söyledi.

Kendisine ilgi gösterilmediğini öne sürerek dışarıya çıkan Turan Temiz, kucağında 1 yaşındaki kızı İ. ile birlikte belediyenin karşısındaki 5 katlı binaya girip, buradaki özel bir dershanenin sınıf penceresinde intihar girişiminde bulundu.

Polislerin ikna etmeye çalıştığı Temiz, minik çocuğuyla birlikte ağlayarak belediye yetkilileriyle görüşmek istediğini, aksi taktirde kendisini kızıyla birlikte aşağı atacağını söyledi. Eylem üzerine çok sayıda polis ekibi ile itfaiye aracı olay yerine geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, olayın yaşandığı binaya çıkarak Turan Temiz ile görüştü. Ertan, eyleminden vazgeçmesini istediği Turan Temiz'e belediyeye gelerek kendisiyle çok rahat görüşebileceğini belirtti. Başkanvekili ile polisin ikna çabaları sürerken, itfaiye ekipleri de branda gerdi.

Polis, bir anlık dalgınlığından yararlandığı Temiz'i yakalayarak kızı ile birlikte pencereden içeri çekti. Sağlık görevlilerinin sakinleştirici iğne yaptığı Turan Temiz, daha sonra polis tarafından binadan indirilerek hastaneye götürüldü.

Babasının eylemi nedeniyle büyük korku yaşayan minik kız ise eylemin olduğu binadaki işyerinde sekreter olarak çalışan genç kız tarafından kucağa alınarak teselli edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Yaşındaki Kızıyla İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement