7 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

7 Yıl Sonra Yakalandı

7 Yıl Sonra Yakalandı

Kadıköy'de, 7 yıl önce alacak verecek meselesi yüzünden 1 kişiyi öldüren 1 kişiyi de yaralayan Kaya Yüce yakalandı.

28.06.2012 12:00

Kadıköy'de, 7 yıl önce alacak verecek meselesi yüzünden 1 kişiyi öldüren 1 kişiyi de yaralayan Kaya Yüce yakalandı.

Haber-Kamera: Mehmet AKTARAN-İSTANBUL DHA

Kadıköy Poyraz Sokak'ta bulunan Ertogay İş Merkezi'nde 29 Aralık 2005 tarihinde, müteahhit Suat Salih Kerküklü (50) başından silahla vurularak öldürülürken ortağı Celal Gündoğdu (58) da yaralandı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, olay günü işadamı Bahattin Kurt'un aralarından alacak verecek meselesi bulunan Müteahhit Suat Salih Kerküklü ile Celal Gündoğdu ile tartıştıklarını belirledi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu da, Bahattin Kurt'un çalışanı Kaya Yüce'nin belindeki silahı çıkararak Suat Salih Kerküklü ile Celal Gündoğdu'ya doğru ateş ettiğini belirledi.

Olayın hemen ardından gözaltına alınan Bahattin Kurt ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kayıplara karışan Kaya Yüce için ise de mahkemece yakalama kararı çıkarıldı. Yaklaşık 7 yıl boyunca kaçmayı başaran 40 yaşındaki Kaya Yüce, önceki gün Fatih Mahmutpaşa'da yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek işlemleri yapılan Kaya Yüce, hakkındaki yakalama kararı gereği ifadesi alınamadan Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi. Yüce, buradaki işlemlerinin ardından da cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement