8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

08.03.2017 09:24

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akgün mesajında kadınların 8 Martın daha refah ve daha müreffeh bir ülkede yaşama isteklerini dile getirdikleri bir gün olduğunu belirtti.

Kadınların hakkının bir gün kutlamakla bitmeyeceğini ifade eden Akgün mesajında şunlara yer verdi:

"8 Mart Dünya kadınlarının eşitlik, adalet, kalkınma adına bugüne gelişimizde gösterdikleri katkılar nedeniyle, daha refah ve daha müreffeh bir ülkede yaşama isteklerini dile getirdikleri bir gündür.

Kadın emektir. Evde, fabrikada, tarlada kadın emektir. Çalışmanın, özverinin, fedakarlığın, merhametin, sevginin, hoşgörünün, paylaşmanın, dayanışmanın adıdır kadın.

O nedenle kadınların kıymeti, değeri yılda sadece bir gün bir hafta anılmakla kutlamakla bilinmez. Hayatımızın her alanında ve her zaman bu değeri hak ettiği şekliyle yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Çünkü, Toplumun en önemli yapı taşı aile, ailenin de en önemli unsuru anne, yani kadındır.

Kadınlar hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve şefkati temsil etmekte, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle, geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol üstlenmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit anneleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement