Abidinpaşa Teknik Lisesi'nde Elektrikli Ev Aletleri Bölümü Açıldı - Son Dakika
Güncel

Abidinpaşa Teknik Lisesi'nde Elektrikli Ev Aletleri Bölümü Açıldı

Abidinpaşa Teknik Lisesi\'nde Elektrikli Ev Aletleri Bölümü Açıldı

Mamak Abidinpaşa Teknik ve Endüstri meslek lisesinde elektirikli ev aletleri bölümünün açılişını yapmiştır.

04.10.2013 14:37  Güncelleme: 14:36

Koç holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Arçelik A.Ş. Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile Mamak Abidinpaşa Teknik ve Endüstri meslek lisesinde elektirikli ev aletleri bölümünün açılişını yapmiştır.

1974 yılında 3 bölüm ile Eğitim ve Öğretime başlayan MAMAK ABİDİNPAŞA TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 1984 yılında Elektrik-elektronik bölümünü bünyesine katarak daha o yıllarda teknolojiye dev bir adım atmıştır. Bilgisayarlı nümerik kontrol bölümü ve Biyomedikal cihaz teknolojileri bölümlerini kurarak Sanayi ve teknoloji alanındaki yatırımcıların gözdesi olmuştur.

Halen bir ana olmak üzere toplam beş bölüm binasında Eğitim ve Öğretime devam etmekte olup son olarak da Koç holding A.Ş.Dayanıklı Tüketim grubu Arçelik A.Ş. Genel müdürlüğü liderleri ile yapılan görüşme ve anlaşmalar neticesinde bünyesine ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ bölümünü de katmıştır.

Bölümün tüm finansmanlığını KOÇ HOLDİNG A.Ş. DAYANIKLI TÜKETİM GRUBU ARÇELİK A.Ş. Karşılamıştır.

Ayrıca 1 EKİM 2013 Tarihinde MAMAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SN.ŞEMSETTİN DURMUŞ ´ un önderliğinde ABİDİNPAŞA TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSE´sinde yapılan bölümün açılışına ev sahipliği yapan KOÇ HOLDİNG A.Ş. D.T.G. ARÇELİK A.Ş.ni temsilen sn. Dr. Fatih Kemal Ebiçlioğlu (finansman ve mali işler genel müdürü. Yard.) sn.Emin Bulak (tüketici hizm.böl. Direktörü )ve diğer grup yöneticileri ve konuk olarak İlçemiz Mülki Amiri Sn.KAYMAKAM ERTUĞRUL KILIÇ Başta olmak üzere ABİDİNPAŞA TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Müdür ´ü Sn.MUSTAFA KÖKCÜ idari ve eğitim kadrosu Çevre okul Müdürleri öğretmen ve öğrenciler katılmıştır . Açılış öğrencilerin hazırlamış olduğu Ankara Oyun havaları ile renklenmiş, KOÇ HOLDİNG A.Ş. YÖNETİCİLERİNİN Bölümdeki stajyer ve mezun öğrencilere iş ve kurum bulma müjdesi ile tören bayram sevincinde sonlanmıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abidinpaşa Teknik Lisesi'nde Elektrikli Ev Aletleri Bölümü Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement