Adana Babasının Otomobiliyle Gezmeye Çıktı Arkadaşlarıyla İmalathane Soydu - Son Dakika
Güncel

Adana Babasının Otomobiliyle Gezmeye Çıktı Arkadaşlarıyla İmalathane Soydu

Adana Babasının Otomobiliyle Gezmeye Çıktı Arkadaşlarıyla İmalathane Soydu

Babasının otomobiliyle gezmeye çıktı arkadaşlarıyla imalathane soydu ADANA'da babasından gizli aldığı otomobille gezmeye çıkan 23 yaşındaki Mesut Ç., arkadaşlarıyla kepenek kilidini kırdıkları imalathaneden 120 çift kadın ayakkabısı ile içinde 10 bin lira olan çelik kasayı çaldı.

11.12.2015 12:20

Babasının otomobiliyle gezmeye çıktı arkadaşlarıyla imalathane soydu

ADANA'da babasından gizli aldığı otomobille gezmeye çıkan 23 yaşındaki Mesut Ç., arkadaşlarıyla kepenek kilidini kırdıkları imalathaneden 120 çift kadın ayakkabısı ile içinde 10 bin lira olan çelik kasayı çaldı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Alidede Mahallesi'nde ayakkabı imalathanesi yapan Mahmut Karadağ, sabah işyerine geldiğinde, kilidi kırılan kepenklerin açılıp, içeriden hırsızlık yapıldığını gördü. Karadağ'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ayakkabı imalathanesinden 120 çift kadın ayakkabısı ile içinde 10 bin TL para bulunan çelik kasanın çalındığını belirledi. Olayın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, 70 işyerine ait güvenlik kamerasının görüntülerini toplayıp, tek tek inceledi. Ekiplerin yaptığı inceleme sonrasında Mesut Ç.'nin olayda kullandığı otomobil saptandı. Otomobilin plaka kayıtlarından sabine ulaşan polis, Mesut Ç.'yi evinde yakaladı.

Gözaltına alınan Mesut Ç., Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki sorgusunda, "Akşam arkadaşlarda dolaşmak için babamdan gizli otomobilin anahtarını aldım. Sonra da hırsızlık yaptık" diyerek suçunu itiraf etti.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Çiftçi tutuklanırken polis kimliklerini belirlediği diğer şüphelileri yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Babasının Otomobiliyle Gezmeye Çıktı Arkadaşlarıyla İmalathane Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement