Adana İmar A.Ş. Genel Müdürünün Kızı Kazada Can Verdi-toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Adana İmar A.Ş. Genel Müdürünün Kızı Kazada Can Verdi-toprağa Verildi

İmar A.Ş. Genel Müdürünün kızı kazada can verdiTOPRAĞA VERİLDİAnnesi Çağlayan Hörmet'in kullandığı aracın kaza yapması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 9 yaşındaki Hilal Işık Aşrak, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

04.08.2017 02:55

İmar A.Ş. Genel Müdürünün kızı kazada can verdi

TOPRAĞA VERİLDİ

Annesi Çağlayan Hörmet'in kullandığı aracın kaza yapması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 9 yaşındaki Hilal Işık Aşrak, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar AŞ Genel Müdürü Ertan Aşrak'ın kızı olan Hilal Işık Aşrak'ın cenazesi, tören için Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlık Camiine getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından minik Hilal, aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Tören boyunca gözyaşı döken baba Ertan Aşrak, kızının tabutuna mezarlığa kadar omuz verdi.

Cenaze törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Adana Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdür Abdullah Yavuz ile çok sayıda aile yakını ve vatandaş katıldı. Kazada yaralanan Anne Çağlayan Hörmet'in ise Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Adana İmar A.Ş. Genel Müdürünün Kızı Kazada Can Verdi-toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana İmar A.Ş. Genel Müdürünün Kızı Kazada Can Verdi-toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement