Adapazarı'nda Demokrasi Nöbeti'ne Devam Edildi - Son Dakika
Güncel

Adapazarı'nda Demokrasi Nöbeti'ne Devam Edildi

Adapazarı\'nda Demokrasi Nöbeti\'ne Devam Edildi

ADAPAZARI'nda, Demokrasi Nöbeti'nin ikinci gününde Demokrasi Meydanı vatandaşlarla dolarken, Kuran okunarak, dualar edildi.

13.07.2017 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADAPAZARI'nda, Demokrasi Nöbeti'nin ikinci gününde Demokrasi Meydanı vatandaşlarla dolarken, Kuran okunarak, dualar edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 11-15 Temmuz tarihleri arasında akşam başlayıp sabah saatlerine kadar süren Demokrasi Nöbeti'nin ikinci gününde Adapazarı Demokrasi Meydanı vatandaşlarla doldu. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve Şaban Dişli, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katıldığı etkinlik mehter gösterisi ile başlarken, Kuran okunarak, dualar edildi.

Meydanda toplanan vatandaşlara seslenen Mustafa İsen, 15 Temmuz gecesi gençlerin ve kadınların tanklara karşı durduğunu belirterek, "Gençler tanklara karşı durdular. Başta rahmetli Abdullah Tayyip Olçok olmak üzere onun şahsında bu mücadeleye canını, kanını vererek katkıda bulunan ve bugün özgür bir ortam içinde konumumuzu devam ettirmemizi sağlayan gençlerimize çok güçlü bir alkış istiyorum. Sonra kadınlarımız sahneye çıktı. Yürekleri Akdeniz kadar geniş ve solukları Afrika kadar sıcak olan kadınlarımız onlar da Türk demokrasi tarihinde belki de ilk defa kendi kimlikleriyle bu meydanları doldurdular. 15 Temmuz'dan itibaren neredeyse 1 aya yaklaşan süre içinde Türkiye'nin her yerinde binlerce insan bu meydanları doldurdular" dedi.

Program konuşmaların ardından gerçekleştirilen tasavvuf müziği konseriyle son bulurken, vatandaşlar nöbet için meydanda kaldı. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adapazarı'nda Demokrasi Nöbeti'ne Devam Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement