Adel Kalemcilik Perakendecilerine Yeni Ürünlerini Tanıtacak - Son Dakika
Güncel

Adel Kalemcilik Perakendecilerine Yeni Ürünlerini Tanıtacak

Adel Kalemcilik Perakendecilerine Yeni Ürünlerini Tanıtacak

ADEL Kalemcilik, 6 Mart'ta başlatacağı satış ve pazarlama aktivitelerini 23 Mart'a kadar sürdürecek.

26.02.2014 16:13

Adel Kalemcilik, 45. yılında 20 farklı noktada perakendecilerine yeni ürünlerini tanıtacak
Türkiye yazım, çizim, boyama ürünleri pazarının lideri ADEL Kalemcilik, 6 Mart'ta başlatacağı satış ve pazarlama aktivitelerini 23 Mart'a kadar sürdürecek. Adel, 45. Yılında Türkiye genelinde 20 farklı noktada perakendeci ve bayileriyle yeni ürünlerini buluşturacak.

Türkiye kırtasiye sektörünün lideri Adel Kalemcilik, 19 yıldan beri süregelen geleneksel kırtasiye ürünleri satış ve pazarlama aktivitesinde mart ayı boyunca 20 farklı noktada perakendeci ve bayilerine; boya kaleminden pastele, tükenmez kalemden, dosyaya, puzzledan oyunlara; portföyünde yer alan yüzlerce yeni ürün, konsept ve hizmeti ilk defa tanıtacak.

Satış ve Pazarlama Aktivitesine Kocaeli, Sakarya ve Lüleburgaz'da başlayacak olan Adel Kalemcilik, 6 Mart'ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde ve sonrasında Bursa'dan Eskişehir'e, Ankara'dan Adana'ya kadar geniş bir bölgede tanıtım faaliyetlerine devam edecek. Tüm kırtasiye perakendecileri ve bayilere yönelik yapılan bu aktivitede Adel Kalemcilik 3.500 çeşit ürünü ile 8.000'den fazla perakendeciye ulaşarak piyasanın nabzını tutacak.

Adel Kalemcilik, Türkiye yazım, çizim, boyama ürünleri pazarının lideri olarak ağaç cidarlı kurşun kalemler, boya ve kopya kalemleri, tükenmez kalemler, mekanik kurşunkalemler ve uçları, sıvı mürekkepli kalemler, keçeli kalemler, pastel boyalar, suluboyalar, silgiler, oyun hamurları, parmak boyası ve guvaş boya üretiyor.

Ürünlerinde yüksek kaliteyi ve eksiksiz ürün güvenliğini hedefleyen, tüketici sağlığına ve doğal çevreye saygıya özel önem veren ADEL, portföyündeki ürünlerini "Faber-Castell", "Graf von Faber-Castell", "Adel", "Adeland", "Eberhard Faber", "Atlas" ve Türkiye distribütörü olduğu Japon devi "Max" markaları altında güçlü bir satış ağı ile tüm Türkiye'ye sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adel Kalemcilik Perakendecilerine Yeni Ürünlerini Tanıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement