Afşin'deki depremzedelere arılı kovan desteği - Son Dakika
Güncel

Afşin'deki depremzedelere arılı kovan desteği

Afşin\'deki depremzedelere arılı kovan desteği

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde meydana gelen depremlerden etkilenen ve arıları telef olan arıcılara Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yüzde 100 hibeli arılı kovan desteği sağlandı. Destek kapsamında, Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde faaliyet gösteren üreticilere arı ve kovanlar dağıtıldı.

21.07.2023 14:09

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremlerden etkilenen ve arıları telef olan arıcılara yüzde 100 hibeli arılı kovan desteğinde bulunuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından temin edilen arı ve kovanlar, Kırsal Bakraç Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikle Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde faaliyet gösteren üreticilere dağıtıldı.

Afşin İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Kayapınar, gazetecilere, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen büyükbaş, küçükbaş ve arıcılık işletmelerinde hayvanları telef olan üreticilere ayni yardımda bulunulduğunu söyledi.

Kayapınar, bu kapsamda Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı veri tabanında kayıtlı bulunan ve arıları kaybeden üreticilerin desteklendiğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afşin'deki depremzedelere arılı kovan desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement