Agd'nin Eğitim Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Agd'nin Eğitim Merkezi Hizmete Açıldı

Agd\'nin Eğitim Merkezi Hizmete Açıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) bünyesinde faaliyet gösteren Hanım İlim İrfan Derneği tarafından eğitim merkezi açıldı.

25.06.2013 13:55

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) bünyesinde faaliyet gösteren Hanım İlim İrfan Derneği tarafından eğitim merkezi açıldı.

Süleymaniye Mahallesi'ndeki eğitim merkezinin açılışına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 500 bin liraya mal olan 3.5 katlı ve 45 öğrenci kapasiteli eğitim merkezi 25 öğrenci ile hizmete açıldı. AGD İnegöl Şubesi Hanım İlim İrfan Derneği Başkanı Fevzi Turan, "Bu binayı geleceğin Fatihlerini yetiştirsinler diye hanımlara emanet edeceğiz. Bu binanın gelecekte büyük işlere imza atacağı kanaatindeyiz. 1,5 yıl önce binanın temelini attık. Hayırseverlerin destekleri ile bu hale getirdik. Bunlar İnegöl için az gelir. Daha çok işler yapmak gerekir" dedi.

Genel Başkanı Salih Turhan da, "Bu binaya destek veren herkesten Allah razı olsun. Türkiye'miz gençlik açısından dünyanın en zengin ülkelerinden biri. 75 milyonluk bu ülkede 30 yaşın altında 43 milyon gencimiz var. Memleketimizin yarısından fazlası genç. Bu rakamı duyduğumuzda geleceğe dair ümitleniyoruz. Çünkü gençlerin 12'sinden biri çete üyesi. Uyuşturucu kullanımı 12'li yaşlara düşmüş durumda. Boşanma oranlarının haddi hesabı yok. O açıdan bu müesseselere çok ihtiyacımız var. Fakat bu çalışmaları yaparken dua etmek yetmez, hepimiz mesuliyeti var. Bu dünyada yapacağımız hayırlı işler bizi kurtaracak. Allah bu müesseseyi inşallah en güzel şekilde kullanmayı nasip eder" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Agd'nin Eğitim Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement