AK Parti Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

AK Parti Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

22.08.2015 18:10

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Batman Kültür İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Diyaddin Uçar, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. Burada konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Türkiye'de 13 yıllık AK Parti iktidarının çalışmalarından bahsetti. Özdemir, "Keşke HDP'deki yönetici pozisyonunda olan insanlar sözün ve oyun ne kadar kıymetli olduğunu ve bir silahın mermisinden daha güçlü olduğunun farkına varsalar. Çünkü silahla çözemeyeceğiniz çok büyük problemleri, siz siyasetle, sözle, oturarak, konuşarak anlaşarak yapabilirsiniz. O sorunları çözebilirsiniz" dedi.

7 Haziran seçimlerinde yaşanan başarısızlığa da değinen Özdemir, parti içinde leş kargalarına yer olmadığını belirterek konuşması şöyle sürdürdü:

"Silahın sesi duyulduğunda bu kadar insanımızın kanı aktığında, yüreklerimiz dağladığında yarın öbür gün ne diyeceğiz? 50-100 bin insanı birileri öldürse neticede nereye geleceğiz? Niye çıkıp bu ölümlerin karşısında dimdik durmuyoruz ve bunları yapmayın etmeyin diye tavır koymuyoruz. Bu insanlar sokağa çıktığında ben bu memlekette silah istemiyorum dediğinde kimse artık silah sıkamaz. Bunların örnekleri var."

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaddin Uçar da, artık üzerlerine serpilmiş ölü toprağını silkeleyerek çalışma zamanı olduğunu söyledi. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement