Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tanıtıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tanıtıldı

Başbakanın partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıkladığı Harun Karacan için Eskişehir'de tanıtım toplantısı düzenlendi.

27.11.2013 17:04  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin TBMM grup toplantısında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıkladığı Harun Karacan için Eskişehir'de aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Ankara'dan Eskişehir'e gelen Karacan için Eskişehir Organize Sanayi Kavşağı'nda uzun araç konvoyu oluşturuldu. Karacan, beraberindeki AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, buradaki vatandaşlarla sohbet etti.

Bir süre sonra Milli Eğitim Bakın Nabi Avcı da Organize Sanayi Kavşağı'na geldi. Avcı ve beraberindekiler burada kendilerini bekleyen otobüse binip vatandaşları selamladı.

- "Gönüller yapmaya geldik"

Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Karacan'ın adaylığının Eskişehir'e hayırlı olmasını diledi.

Genel seçimlerin ilk toplantısını 16 Nisan 2011'de yine böyle coşkulu şekilde yaptıklarını ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

"O toplantıda 'Biz gönüller yapmaya geldik. Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı, söz ola avulu aşı, bal ile yağ ede bir söz' dedik. Bir türkü diyor ki 'muhabbet olsa olar ah nece olmaz olmaz, nice olmaz şeyler var ki muhabbet olsa olar'. Harun kardeşim ile Eskişehir belediyecilikte de muhabbetin, hizmetin, gayretin ne olduğunu hep birlikte çalışarak gösterecektir. Eskişehir'de 'az laf çok iş' düsturumuz var. Az laf kısmını başarıyla verdik. Çok iş kısmını da vermeye devam ediyoruz, birlikte daha çok vereceğiz inşallah."

AK Eskişehir Milletvekili Koca da bir davası olmayan kişinin çözüm, eser ve hizmet peşinde koşamayacağına değindi.

Gelecek yıllarda yapacaklarının bu zamana kadar yaptıklarından çok daha büyük olacağını kaydeden Koca, "Bu, şehrimize borcumuzdur. Bu, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefa borcumuzdur. Daha çok refah, huzur, adalet, hakkaniyet, çözüm, birlik, dirlik, kardeşlik, şehre daha çok hizmet için önümüzdeki seçimdeki seçimler kader seçimleridir. Allah'ın izniyle bu seçimlerde zafere ulaşacağız" diye konuştu.

Can ise AK Parti'nin işinin hizmet ve Eskişehir aşkı olduğunu vurguladı.

Reyhan da AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Harun Karacan'ın kente hayırlı olmasını diledi.

- "Artık değişim zamanı geldi"

Karacan ise Eskişehir'de azim, cesaret, çalışkanlık, fedakarlık ve geleceğe emin adımları yürüme kararlılığının olduğunu bildirdi.

Eskişehir'de birlikte çalışıp başarıya ulaşacaklarını anlatan Karacan, şöyle devam etti:

"Eskişehir'i daha iyi ve parlak bir geleceğe hazırlayacağız. Dün, Sayın Başbakanımız tarafından tarihi bir görev verildi. Tüm hayatım Eskişehir'de geçti. Herkesin ihtiyaçları cevap vermeye gayret ettim. Vatandaşlarımıza hiçbir ayrım yapmadan, fark gözetmeden, renk gözetmeden hizmet götürdüm. Halka hizmet etmenin Hakk'a hizmet olduğunun bilinciyle davrandım. Bundan sonra da aynı hizmeti ve anlayışı Eskişehir'in tamamına taşıyacağız. Eskişehir'in mevcut küresel dokusunu koruyarak kentsel dönüşüm sürecine ayak uydurabilmesi büyük önem taşıyor. Bu durum belediyecilik hizmetlerinde çıtayı yükseltmemiz gerektiğini gösteriyor. Projelerimizle Eskişehir'in ve Eskişehirli'lerin ihtiyaçlarına, arayışlarına birlikte cevap vereceğiz. Bundan sonra kenar mahalle, kıyıda kalmış ilçe, boynu bükük sokak kalmayıncaya kadar çalışmak bizlerin görevidir. Artık değişimi zamanı geldi."

Konuşmanın ardından Avcı ve beraberindekiler, fotoğraf çektirdi.

Muhabir: Deniz Açık

Yayınlayan: Mürsel Çetin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement