AK Partili Canan Candemir Çelik Başörtüsü Takacak - Son Dakika
Güncel

AK Partili Canan Candemir Çelik Başörtüsü Takacak

AK Partili Canan Candemir Çelik Başörtüsü Takacak

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, bundan sonra başörtüsü takacağını açıkladı.

01.11.2013 22:29  Güncelleme: 23:41

AK Partili milletvekilleri Sevde Beyazıt Kaçar, Nurcan Dalbudak, Gönül Şahkulubey ile Gülay Samancı'nın başörtüsü ile Meclis'e girmesinin ardından bir vekil daha başörtüsü takma kararı aldı.

İLK RESMİ PROGRAMA BAŞÖRTÜLÜ KATILDI

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de bundan sonra başörtüsü takacağını açıkladı. Tarihi oturumda Genel Kurul'da bulunmayan Çelik, bir gün sonra başörtülü olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Aslanhane Camii'nin açılışına katıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı resmi programda Çelik'in başörtülü hali dikkat çekti.

"MECLİS ÇALIŞMALARINA DA BAŞÖRTÜLÜ KATILACAĞIM"

CNN Türk'e açıklamada bulunan milletvekili Çelik, bundan sonra Meclis çalışmalarına başörtülü katılacağını belirterek "Böyle bir kararım oldu. Genel Kurul çalışmalarına da bu şekilde katılacağım. Bundan sonra böyle devam edeceğim inşallah." dedi.

BAŞÖRTÜLÜ VEKİL SAYISI 5'E ÇIKTI

AK Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey hac dönüşü aldıkları kararla başlarını kapatmıştı. 4 milletvekili önceki gün de Meclis Genel Kurulu'na başörtülü olarak katılmıştı. 46 kadın milletvekilene sahip AK Parti'de Canan Candemir Çelik'in de başörtüsü takmasıyla birlikte Meslis'te başörtüsü takan kadın milletvekili sayısı 5'e çıkmış oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Partili Canan Candemir Çelik Başörtüsü Takacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement