Ak Partili Vekil Adayı Bisiklet Festivali'nde Pedal Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Vekil Adayı Bisiklet Festivali'nde Pedal Çevirdi

Ak Partili Vekil Adayı Bisiklet Festivali\'nde Pedal Çevirdi

Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı Kemal Tekden, ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlenen Bisiklet Festivali'ne katıldı, bisiklet sürdü.

16.05.2015 17:37

Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı Kemal Tekden, ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlenen Bisiklet Festivali'ne katıldı, bisiklet sürdü.

AK Parti 4'üncü sıra Milletvekili adayı Kemal Tekden, çocuklarla birlikte bisiklet sürdürdükten sonra, bölge esnafını ziyaret etti. Daha sağlıklı bir yaşam için, bisiklet sürmek ve spor yapmak gerektiğini belirten Tekden, şöyle konuştu:

"Batılı gelişmiş ülkelerde, bisiklet çocuklar ve yetişkin insanlarımız için büyük önem arz ediyor. Okula gidiş, gelişlerde bisiklet kullanıyorlar. Tabi, belediyeler de bunun alt yapısını hazırlıyor. Türkiye ve Kayseri'de de, bu alt yapıyı büyük oranda yaptılar. İnşallah bundan sonra bisiklet sporuna daha fazla önem veririz. Sadece bisiklet değil, amatör alanda her türlü spor dalını desteklemeliyiz. İnsanlarımızın ve her kesimin spor yapması, aynı zamanda bir hekim olarak söylüyorum, insan sağlığı açısından, çok büyük önem arz ediyor. İlla spor salonlarında spor yapmak şart değil." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Vekil Adayı Bisiklet Festivali'nde Pedal Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement