'Akademik Mavi Ay'' Projesi - Son Dakika
Güncel

'Akademik Mavi Ay'' Projesi

\'Akademik Mavi Ay\'\' Projesi

Akademik Mavi Ay dergisi yayın hayatına başladı.

19.02.2013 11:33

İzmir'de üniversite okuyan öğrenciler başta olmak üzere belli başlı büyük şehirlerde okuyan öğrencilerin çıkarmış olduğu Akademik Mavi Ay dergisi yayın hayatına başladı. Ege üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyan ve  derginin imtiyaz sahipliğini yapan Gökhan Gökçe ve Dokuz Eylül işletme bölümünde okuyan Mustafa B. Çakan başta olmak üzere yaklaşık yetmiş kişilik bir ekiple Türkiye'nin belli başlı şehirlerinde derginin tanıtımına başladı.

''Gökçe ''Akademik Mavi Ay'' projesinin sadece bir dergiden ibaret olmadığını yaklaşık bir buçuk yıl önce tüm üniversitelerde bir ekip oluşturmak amacıyla başlanan bir sivil toplum hareketi fikrinden yola çıkılarak başlandığını belirtti. Önemli siyasi kişiler ve iş adamlarıyla görüştüklerini ve projelerinden bahsettiklerini söyledi. Dergi hiçbir siyasi, ticari ve dini bir kurum veya kuruluşa ait olmadığını ve oluşumun içinde her türlü görüşten arkadaşların olduğunu söyledi. Bu projemizde, dergiye reklam vermek isteyen iş adamları ve şirketlerin desteklerini bekler bu oluşumun devamı için Türkiye'nin her şehrinde bize katılmak isteyen arkadaşları bizimle irtibata geçmelerini rica ederiz'' diyerek sözlerini bitirdi.

Şu an İçanadolu bölge sorumlumuz olarak Ankara'da siyaset bilimi okuyan Erdoğan Özbudak, Doğuanadolu bölge sorumlumuz Fatih üniversitesi Siyaset bilimi Öğrencisi Seyithan Bayrak ve en aktif üç bölgemizden biri  olan Marmara bölge sorumlumuz ise Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik mühendisliği okuyan Fatih Çapak ekibimizin en önemli görevlerinden bir kolunu yürütmekteler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Akademik Mavi Ay'' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement