Ankara 2 No'lu Barosu stajyer avukatları Yargıtay Başkanlığı'na ziyarette bulundu - Son Dakika
Güncel

Ankara 2 No'lu Barosu stajyer avukatları Yargıtay Başkanlığı'na ziyarette bulundu

Ankara 2 No\'lu Barosu stajyer avukatları Yargıtay Başkanlığı\'na ziyarette bulundu

Ankara 2 No'lu Barosu Yönetim Kurulu üyeleri ve 285 stajyer avukat, Yargıtay Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, stajyer avukatlara savunmanın hukuk devletinin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, meslek hayatlarında başarılar diledi. Ziyarette Yargıtay'ın tanıtımı, işleyişi ve yapısı ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım da yer aldı.

20.06.2023 19:09  Güncelleme: 19:10

YÜKSEK yargı mercilerinin stajyer avukatlara tanıtılması amacıyla Ankara 2 No'lu Barosu Yönetim Kurulu üyeleri ile aynı baroya bağlı 285 stajyer avukat Yargıtay Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında stajyer avukatlara hitap eden Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca; savunmanın hukuk devletinin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, stajyer avukatlara meslek hayatlarında başarılar diledi. Yargıtay'ın tanıtımı, işleyişi ve yapısı ile ilgili bilgilendirme yapılan ve Yargıtay Konferans Salonunda gerçekleşen ziyarette, Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım da yer aldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara 2 No'lu Barosu stajyer avukatları Yargıtay Başkanlığı'na ziyarette bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement