Ankara Şehir Hastanesi'nde depremzedeler için 'Şifa' kermesi - Son Dakika
Güncel

Ankara Şehir Hastanesi'nde depremzedeler için 'Şifa' kermesi

ANKARA Bilkent Şehir Hastanesi'nde, geliri depremzede hastalar için kullanılmak üzere 'Deprem Yarasına Şifa' kermesi düzenlendi.

08.03.2023 16:43  Güncelleme: 17:11

ANKARA Bilkent Şehir Hastanesi'nde, geliri depremzede hastalar için kullanılmak üzere 'Deprem Yarasına Şifa' kermesi düzenlendi. Kermeste, hastane çalışanlarının yaptığı el sanatları ürünleri yer aldı.

Bilkent Şehir Hastanesi çalışanları, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan ve hastanelerinde tedaviye alınan depremzedeler için Çankaya Halk Eğitim Merkezi desteğiyle kermes düzenledi. Sağlık çalışanlarının yaptığı çanta, fular, elbise, kazak ve sepet gibi ürünler, hastanede açılan 'Deprem Yarasına Şifa' kermesinde satışa sunuldu. Kermesin açılışına Çankaya Kaymakamı Murat Duru ve Çankaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Namık Kemal Yıldız katıldı.

Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcısı ve Kalite Direktörü Filiz Denizli Ergen, 1730 depremzedenin hastanelerinde tedavi edildiğini belirterek, 1038'i ameliyat oldu ve şu anda tedavisi devam eden 382 hastamız bulunmaktadır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için farklı bir organizasyonumuz vardı ama bu yaşadığımız deprem felaketinden etkilenen ve bize gelen hastalarımızın tedavi sürecinde onlara destek olmak için 'Moral Motivasyon Atölyelerimizde üretilen ürünlerimizi bir kermesle bugün depremzede hastalarımızın yararına kullanılmak üzere satışa sunmayı planladık dedi.

Çankaya Kaymakamı Murat Duru ise hastane personelinin gittiği kurslarda sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında pek çok faaliyet yapıldığını ifade ederek, Sağlık çalışanlarının, sayın hocalarımızın hem kendi mesleklerinde depremzedelere büyük emek sarf ettiğini görüyoruz hem de mesai saatleri dışında geldikleri kurslarda ürettikleri ürünlerle buna katkı sağlamaya çalışmaları ve Çankaya Halk Eğitim Merkezi olarak bunun bir parçası olmak bizi çok mutlu ediyor diye konuştu.

Ankara Şehir Hastanesi\'nde depremzedeler için \'Şifa\' kermesi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Şehir Hastanesi'nde depremzedeler için 'Şifa' kermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement