Ankara SMMMO: Filistin'de İnsanlık Katlediliyor - Son Dakika
Güncel

Ankara SMMMO: Filistin'de İnsanlık Katlediliyor

Ankara SMMMO: Filistin\'de İnsanlık Katlediliyor

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, İsrail'in Filistin'de yaptığı katliama tepki gösterdi.

18.07.2014 13:41  Güncelleme: 13:44

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) İsrail'in Filistin'de yaptığı katliama tepki gösterdi.

Ankara SMMMO, Filistin'e kara harekatı düzenleyen İsrail'e tepki gösterdi. İnsan haklarının, yaşam hakkının hiçe sayıldığını ve insanlığın öldürüldüğüne dikkat çekilen açıklamada Filistin, Suriye, Mısır, Doğu Türkistan, Arakan ve Kerkük başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında masum ve mazlum Müslümanların katledildiğine vurgu yapıldı. ASMMMO'dan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Yıllardır sürdürdükleri zulüm ve katliamlarıyla dünyanın nefret ettiği İsrail ve Çin, haram aylar ilan edilen ramazanda da kan dökmeye devam ediyor. ASMMMO olarak dünyanın dört bir yanında akan Müslüman kanının durdurulması için tüm dünya devletlerini göreve çağırıyoruz. Hiçbir şeyden haberi olmayan masum insanların öldürülmesini kınıyoruz.

Kan, gözyaşı, acı ve zulüm ile varlığını sürdüren İsrail Filistin halkının üzerine bomba yağdırmaya devam ediyor. İsrail tüm dünyanın gözleri önünde 1 milyon 750 bin insanın yaşadığı Gazze'ye bombalar yağdırıp çoluk çocuk 200'den fazla insanın canına kıydı, binden fazla insanın yaralanmasına neden oldu. Masum sivilleri hedef alan, camileri bombardımana tutan İsrail'i bu vahşeti durdurmaya çağırıyoruz. Küçücük çocuklar, kadınlar başta olmak üzere masum insanları katleden İsrail karşısında dünya sessiz kalamaz, kalmamalıdır. Derhal, İsrail'e gereken tepki gösterilmelidir. Filistin'e yönelik ambargo kaldırılmalıdır. İnsanlık, uluslararası toplum, Gazze'de yaşanan trajediye, işgale, soykırıma sessiz ve kayıtsız kalmamalıdır. BM Güvenlik Konseyi, NATO, AB, İslam Konferansı Örgütü ve Arap Birliği gibi uluslararası kuruluşlar yaşanan katliama artık 'dur' demelidir."

"DOĞU TÜRKİSTAN YALNIZ DEĞİLDİR"

ASMMMO yaptığı açıklamasında Çin'in Doğu Türkistan'daki yıllardır yaptığı zulmün dozunu artırarak sürdürdüğünü belirterek, "Mübarek Ramazan ayında Doğu Türkistan'da orucu ve ramazana yönelik etkinlikleri yasaklayan Çin, uluslararası anlaşmaları hiçe sayarak inanç özgürlükleri başta olmak üzere soydaşlarımızın yaşam hakkını gasp etmektedir. Çin'in 64 yıldır Doğu Türkistan'daki soydaşlarımıza yönelik din, dil, kültür, hayat tarzına yönelik baskıcı politikasını sürdürüyor. Çin zulmü son dönemde daha da artarak Müslüman Türk halkını nefes alamaz hale getirdi. Uluslararası toplumun ve Hükümetlerin Doğu Türkistan ve Uygur Müslümanlarının soruruna seyirci kalmasını kınıyoruz. Akan her mazlum kanında ve sebep olduğunuz her damla gözyaşlarında ." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara SMMMO: Filistin'de İnsanlık Katlediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement