Ardahan Chp'li Koç´ Tan Valilere Uyarı - Son Dakika
Güncel

Ardahan Chp'li Koç´ Tan Valilere Uyarı

Ardahan Chp\'li Koç´ Tan Valilere Uyarı

'valiler Ayağını Denk Alsın'

19.08.2010 17:22

'VALİLER AYAĞINI DENK ALSIN'

''TÜRKİYE'DEKİ MAHKEMELER RECEP BEY VE TAYFASININ MÜLKÜ HALİNE GELDİ'

CHP Doğu ve Güneydoğu Komisyonu, çalışmalarda bulunmak üzere Ardahan'a geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Doğu ve Güneydoğu Komisyonu Başkanı Haluk Koç, Ardahan'da yaptığı konuşmada valileri uyardı.

CHP'nin Doğu ve Güneydoğu Komisyonu Şırnak'tan sonra gezi ve incelemelerini Ardahan'da sürdürüyor. CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Umut Oran, Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl, MYK üyesi Mahmut Duyan, PM üyesi ve Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, PM üyesi Mehmet Faraç'dan oluşan heyet, bugün (19 Ağustos) CHP Ardahan İl Başkanlığı binasında toplandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, 21 yıl önce yayınladıkları rapordan sonra yaşanan gelişmeleri görmek üzere bölgeye çıktıklarını söyledi. Konuşmasında referandum çalışmalarına da değinen Koç, Türkiye'deki mahkemelerin Recep bey ve tayfasının mülkü haline geldiğini ifade etti. Konuşmasında valileri de uyaran Koç, "Herkes ayağını denk alsın. Devletin Valileri de ayağını denk alsın. Siyaset yapmak istiyorlarsa, buyursunlar siyaset meydanına gelsinler hesaplaşalım. Devletin gücünü arkasına alarak, maske takarak siyaset yapmasın hiçbir vali ve kaymakam. Bu hesap çok ağır sorulur.ödedi.

Koç, Başbakan'ın seçim yasaklarını ihlal ederek devletin tüm imkanlarıyla halk oylaması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Koç, bütün CHP örgütlerinin bu dönem kamu suçu işleyen herkesi bildiğini ve bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan Chp'li Koç´ Tan Valilere Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement