Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek görevine başladı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek görevine başladı Açıklaması

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek görevine başladı Açıklaması

Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valiliğine atanan Hayrettin Çiçek, görevine başladı.

16.08.2023 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valiliği görevine atanan Hayrettin Çiçek, resmi törenle görevine başladı.

Gaziantep'te Şahinbey Kaymakamı iken Ardahan Valiliği görevine atanan Çiçek, uçakla geldiği Kars'tan kara yoluyla geçtiği Ardahan'da, valilik önünde polis mangası ve protokol tarafından karşılandı.

Valilik makamına geçen Çiçek, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'a atanmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi.

Göreve kendisini layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şükran ve saygılarını ilettiğini ifade eden Çiçek, "Biz milletimize gardiyan olmaya değil, garson olmaya geldik" dedi.

Vali Çiçek, "Allah'a hamd olsun, şirin, sınır bekçisi doğal güzellikleriyle, balı ve peyniriyle ön plana çıkmış güzide şehre vali olarak bugün başlamış bulunmaktayım. Allah utandırmasın inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri bakanımıza şükranlarımı ifade ediyorum. Görevimizi sonraki valiye teslim edene kadar Ardahan'ı daha yaşanır hale getirmek adına çalışacağız. 'Türkiye Yüzyılı'na taşıma adına üstün gayret sarf edeceğiz. Ardahan'ın hizmetkarı olacağız. Herkesten destek isteyeceğim. Biz gardiyan olmaya değil, garson olmaya geldik. İnsanların duasını alacağız. Görev yaptığım yerlerde kapım herkese açıktı. Burada da aynısı olacak. Ardahan'da devam eden çok önemli projeler var. Ulgar tüneli, Aşıkşenlik tüneli, millet bahçesi gibi büyük yatırımlar var. Bu projeleri yakından takip ederek tıkanan noktalarda inisiyatif alıp gayret göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek, şehit aileleri, gazilere, yetim ile kimsesizlere, yaşlılara ve engellilere pozitif ayrımcılık yapılacağını da ifade etti. - ARDAHAN

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek görevine başladı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement