Bakan Eker, Kars ve Ardahan'da Bölge Hayvancılığını Masaya Yatıracak - Son Dakika
Güncel

Bakan Eker, Kars ve Ardahan'da Bölge Hayvancılığını Masaya Yatıracak

Bakan Eker, Kars ve Ardahan\'da Bölge Hayvancılığını Masaya Yatıracak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kars'a geldi.

20.07.2013 19:20

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kars'a geldi. Eker, Kars ve Ardahan'da bölge hayvancılığının ele alınacağı toplantılara katılacak.

Bakan Eker'i havaalanında; Vali Vekili Karahan Daştan, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve partililer karşıladı. Bakan Eker'e, yöresel kıyafetli öğrenciler tarafından çiçek takdim edilirken, Bakan Eker ile birlikte AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan da kente geldi. Arslan, İngiltere'de bulunuyordu.

Kars Havaalanı VIP Salonu'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Eker, "Bugün Ardahan, yarın da Kars'ta değerli milletvekillerimizle, valilerimizle, belediye başkanlarımıza bazı ziyaretler yapacağız. Burada birde sektörle ilgili çalışmalar, incelemeler yapacağız; bakanlığımızın faaliyetleriyle ilgili. Bugün bakanlıktan arkadaşlarımız burada ve Ardahan'da bazı çalışmalar yaptılar. Sektör temsilcileriyle, toplantılar düzenlediler. Benim de katılacağım değerlendirme toplantılarıyla burada dile getirilen hususları birlikte mütalaa edeceğiz. Böylece meseleleri daha ayrıntılarıyla inceleyeceğiz ve daha iyi bir noktaya taşınması hususunda da gerekli adımları atacağız. Bunun dışında bölgedeki diğer sektörlerle ilgili de gerek sayın valilerimizle gerekse milletvekillerimizle istişareler yapacağız" dedi.

Bir gazetecinin "Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarının düşeceğini söylemiştiniz" yönünde sorduğu soruyu yanıtlayan Bakan Eker, "Bakanlığımızın uhdesindeki Et ve Balık ve Süt Kurumu'nun fiyatlarını indireceğimizi söyledik. Onlarda zaten indirim devam ediyor. Bakanlığımızla ilgili Et ve Süt Kurumu'nun fiyatlarını söylemiştik. Onlarda da indirim yapıldı" diye yanıtladı.

Bakan Mehdi Eker, daha sonra Kars'tan ayrılarak karayoluyla Ardahan'a hareket etti. Eker, geceyi Ardahan'da geçirecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eker, Kars ve Ardahan'da Bölge Hayvancılığını Masaya Yatıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement