Bakan Nebati Erdemli'de Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Bakan Nebati Erdemli'de Bayramlaştı

Bakan Nebati Erdemli\'de Bayramlaştı

AK Parti 1nci sıra Mersin milletvekili adayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Erdemli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Konuşmasında Mersine hizmet etmek için geldiğini söyleyen Bakan Nebati, seçimleri kazanacaklarını ve Cumhurbaşkanı'nın zafer konuşmasını hep birlikte dinleyeceklerini belirtti. Bayramlaşmanın ardından Bakan Nebati ve beraberindekiler Silifke ilçesine hareket etti.

22.04.2023 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAKAN NEBATİ ERDEMLİ'DE

AK Parti 1'nci sıra Mersin milletvekili adayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, partisinin Erdemli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Burada seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen Bakan Nebati, "Ben Mersin'e hizmet etmek için geldim. Bizim işimiz üretmek ve hizmet etmektir. Bizler buraya hizmetkar olmaya geldik. İnşallah 14 Mayıs'ta büyük bir çoğunlukla seçimi kazanacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın balkonda yapacağı zafer konuşmasını hep birlikte dinleyeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Nureddin Nebati ve beraberindekiler vatandaşlarla bayramlaşarak, karayolu ile Silifke ilçesine hareket etti.

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin),


Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement