Balıkesir Gönül Yolu Sular Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Gönül Yolu Sular Altında Kaldı

Gönül Yolu sular altında kaldıBALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde, sağanak yağmur nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve kısa bir süre önce trafiğe açılan Cunda Köprüsü'nün Lale Adası bölümünde kalan Gönül Yolu sular altında kaldı.

08.10.2017 15:10

Gönül Yolu sular altında kaldı

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde, sağanak yağmur nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve kısa bir süre önce trafiğe açılan Cunda Köprüsü'nün Lale Adası bölümünde kalan Gönül Yolu sular altında kaldı.

Köprünün araç trafiğine açılmasının ardından yolun Lale Adası bölümü genişletilirken, kaldırımların yenilenirken, vatandaşlar yapılan yeni düzenleme sonrasında yolda menfez çalışmalarının yeterli olmamasının nedeniyle su baskınının yaşandığını ileri sürdü.

Yaz sonunda yapılan Cunda ile Ayvalık ilçe merkezini birbirine bağlayan yolun ilk yağmurda sular altında kalmasının, kış aylarında sürücüler için ciddi sorun olmasından endişe edilirken vatandaşlardan Muharrem Sezer, 200 metrelik Gönül Yolu'nun Lale Adası bölümündeki kısmının köprü yapıldıktan sonra çukurda kaldığını söyledi.

Ancak yolun ihalesini alan firmanın çukur kalan kısımda menfez çalışması yapmadığına dikkati çeken Sezer, "Bu yol yapılırken bu hesaplar yapılmadı. Şimdi de bu alan sular altında kaldı. Sizinde gördüğünüz gibi şimdi biriken su nedeniyle araçlar yoldan geçmekte zorlanıyor" dedi.

Öte yandan sabah saatlerinde motosikletiyle Cunda Adası'ndaki evinden, Ayvalık'taki işyerine motosikletiyle gelmek isteyen ilçenin tanınmış köftecisi Esat Özağra da suların içinde geçerken ayakkabıları ile pantolonun paçalarının ıslandığını belirtip, yolun kış mevsimi iyice bastırmadan düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

Balıkesir Gönül Yolu Sular Altında Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Gönül Yolu Sular Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement