Bandırmaspor Yeni Sezona Merhaba Dedi - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor Yeni Sezona Merhaba Dedi

Bandırmaspor Yeni Sezona Merhaba Dedi

BU sezon tarihinde ilk kez PTT 1.Ligi'nde mücadele edecek olan Bandırmaspor, 17 Eylül Stadı'nda sezon açılışını gerçekleştirdi.

07.08.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BU sezon tarihinde ilk kez PTT 1.Ligi'nde mücadele edecek olan Bandırmaspor, 17 Eylül Stadı'nda sezon açılışını gerçekleştirdi.

Sezon açılış töreni Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ile birlikte yaklaşık 2 bin kişilik taraftar katıldı.

Açılış konuşması yapan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, "Yönetime geldiğimiz ilk günden yolumuz şampiyonluk demiştik. Maddi sorunlar yaşadık. Ama bugün verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bugün başarı etrafında birleşme kenetlenme günüdür. Bu başarıyı 2016-2017 sezonunda da sürdürmeliyiz. Hepimize daha fazla görev düşüyor. Bandırmspor önce ligde kalmalı. Bu ligin güçlü ekiplerinden olmalı. Biz buna inanıyoruz. Süper Lig'de de güçlü takımlardan biri olacağına inanıyoruz" dedi.

Bandırmaspor onursal başkanı ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'da yaptığı konuşmada Bandırma'nın önemli bir kent olduğuna değindi. Mirza, "Bandırmamız Güney Marmara'nın incisi, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Bandırmaspor'a sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu. 1.Lig'e yükseldik buradan da yükseleceğiz. Bu sezon üst seviyelerde takım olacağız hedefimiz süper lig. Bu lafla olmaz çalışmayla olur sizlerin desteği ile olur" şeklinde konuştu.

Milletvekili Namık Havutça sezon açılışında Bandırmalıları selamladı. Bandırmaspor takım kadrosunun ve kulüp yöneticilerin tanıtılmasının ardından kurban kesilerek Bandırmaspor yeni sezona dualarla merhaba dedi.

Törenin ardından Bandırmaspor Süper Lig takımlarından Bursaspor ile özel bir karşılaşma oynadı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor Yeni Sezona Merhaba Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement