Başbakan Erdoğan: "Byegm Dünyaya Açılan Pencere" - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan: "Byegm Dünyaya Açılan Pencere"

Başbakan Erdoğan: "Byegm Dünyaya Açılan Pencere"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya'ya bir kutlama mesajı gönderdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ülke hakkındaki tüm...

07.06.2012 10:30

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya'ya bir kutlama mesajı gönderdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ülke hakkındaki tüm yayınları takip ederek, bunları zamanında, doğru, tanıtıcı ve aydınlatıcı şekilde sunan Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün, bu yönüyle, dünyaya açılan bir pencere işlevi gördüğünü belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya'ya bir kutlama mesajı gönderdi. Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün özellikle son yıllarda yaptığı yenilik ve çalışmalarla, Türkiye'nin uluslararası tanıtımına büyük katkılar sağladığını belirten Başbakan Erdoğan, "Düzenlediği uluslararası organizasyonlarla yerli ve yabancı medya kuruluşları arasında güçlü bir irtibatın kurulmasını sağlayan Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, bu sayede, ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarının çalışmalarını kolaylaştırmaktadır" dedi.

Başbakan Erdoğan, ülke hakkındaki tüm yayınları takip ederek, bunları zamanında, doğru, tanıtıcı ve aydınlatıcı şekilde sunan Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün, bu yönüyle, dünyaya açılan bir pencere işlevi gördüğünü belirtti.

Başbakan Erdoğan mesajında "Türkiye'nin çağdaş yüzünü uluslararası kamuoyuna doğru bir şekilde aktaran Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, inanıyorum ki, dün olduğu gibi bugün de ilkeli, kaliteli, tutarlı hizmet anlayışını sürdürerek, çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Bu düşüncelerle Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına üstün başarılar diliyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan: 'Byegm Dünyaya Açılan Pencere' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement