Basın Balosunun Yıldızı 'Kim' - Son Dakika
Güncel

Basın Balosunun Yıldızı 'Kim'

Basın Balosunun Yıldızı \'Kim\'

BALODA Başbakan Angela Merkel yoktu.

26.11.2018 17:35

BALODA Başbakan Angela Merkel yoktu. İyi ki de yoktu. Çünkü şovu, eski Başbakan Gerhard Schröder yaptı.

Baloya yeni evlendiği beşinci eşi Koreli Soyeon Schröder Kim'le katılan Schröder'in bir önceki eşi Doris Schröder Köpf de baloya gelince, gazeteciler bir anda heyecanlandı.

1997'de düzenlenen baloya Başbakan Schröder'le gelen Doris Schröder Köpf'e bu kez yeni sevgilisi Aşağı Saksonya Eyalet İçişleri Bakanı Boris Pistorius eşlik etti.

Mahkemelik olan iki eski eş, baloda karşı karşıya gelecek miydi? Karşılaşırlarsa nasıl davranacaklardı?

Gazeteciler gece boyunca o anı kovaladı.

'O ÇOK GÜZEL DANS EDİYOR'

Ancak Doris Schröder Köpf yeni hayat arkadaşı eyalet İçişleri Bakanı Pistorius ile otobanda trafiğe takılınca, baloya bir saat gecikmeli gelebildi. Doris Schröder Köpf, Soyeon Schröder Kim'in tersine ateş kırmızısı kadifeden şal kıyafeti giymişti.

Doris Schröder Köpf, gazetecilerin meraklı sorularından kaçamadı ve "Adlon, yollarımız kesişmeyecek kadar yeterli salona sahip. Ayrıca biz anlaşmazlığımızı balo salonunda değil, mahkemede yürütüyoruz. Boris'le dans edeceğim için çok seviniyorum. Çünkü o çok güzel dans ediyor" diyerek, eski eşi Gerhard Schröder'e gönderme yaptı.

Gerhard Schröder ise Doris Schröder Köpf için "Kendisine güzel bir akşam diliyorum" diyerek soruları kısaca geçiştirdi.

SARMAŞ DOLAŞ DANS

2 bin 300 davetlinin katıldığı balo için çok sayıda salon ve odasını açan Adlon otelde eski eşler karşı karşıya gelmedi. Ama Gerhard Schröder, şıklığı ve güzelliğiyle gecenin yıldızı olan Soyeon Schröder Kim'le medyanın odağındaydı.

Daha 6 hafta önce Adlon otelde düğün yapan çift, bu kez sarmaş dolaş danslarıyla adeta parmak ısırttı.

Schröder, kendisine sıkı sıkıya sarılan yeni eşi Soyeon Schröder Kim'in kollarında çok mutlu görünüyordu. Asyalı Soyeon Schröder Kim, Batı dansına zaman zaman tam ayak uyduramıyordu, ama çok rahat davranıyordu. Schröder ise gülerek açığı kapatmaya çalışıyordu.

MÜLTECİ TASARIMI Vals dansıyla açılan balonun başmisafiri ise Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile eşi Elke Büdenbender'di. Steinmeier dansıyla, Büdenbender siyah zarif akşam kıyafetiyle göz doldurdu.

Yeşillerli Claudia Roth da bu kez siyah bir kıyafet tercih etmişti.

Uyum Bakanı Annette Widmann Mauz, mültecilerin kaderine dikkati çekmek için Suriyeli mülteci Nizar Cafer'in tasarladığı siyah yasemin çiçekli bir akşam kiyafetiyle geldi baloya. Widmann Mauz, beyaz olan yasemin çiçeklerinin siyah ve kırmızı renkle tasarlanmasının savaşı ve unutulmamayı hatırlattığını söyledi.

Hessen Eyalet Başbakanı Volker Bouffier eşi Ursula Bouffier ile birlikte gelirken, eski İçişleri Bakanı Hans Peter Friedrich ilk kez genç sevgilisi Diana Troglauer'i birlikte bir davete katıldı. Çift, Alman ordu orkestrasının müziği eşliğinde dans pistinden hiç inmek istemedi.

Yeşiller'in karizmatik genç Eş Başkanı Annalena Baerbock, Sol Parti Başkanı Katja Kipping gecenin diğer renkli simaları arasındaydı. Bir balo daha sona ererken, Schröder çiftinin rahat ve mutlu pozları kamuoyunu uzun süre meşgul edeceğe benziyor.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Basın Balosunun Yıldızı 'Kim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement