Başkan Altın Çocukları Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Altın Çocukları Altınla Ödüllendirdi

Başkan Altın Çocukları Altınla Ödüllendirdi

Hasan Arslan Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası 4000 metre yarışlarında dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek ağırladı.

05.02.2013 09:47

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan 12 Ocak 2013 tarihinde Adana'da gerçekleştirilen Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası 4000 metre yarışlarında dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek ağırladı.

Türkiye Atletizm Federasyonunun Adana'da düzenlendiği, ülke genelinden yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı Kulüpler arası Kros Ligi Elemeli Türkiye Şampiyonasında sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarışırken, bazı sporcular yarış bitiminde baygınlık geçirdi. Adana Merkez Park'ta yapılan yarışlarda Ağrı Belediyesi Atletizm takımı damgasını vurdu.Türk atletizminin kış sezonundaki en önemli faaliyetlerden biri olan Kulüpler arası Kros yarışmasında Ağrı Belediyesi Yıldız Atletizm takımının başarısını bir kez daha gösterdi.Adana'da Yıldız Erkeklerde yapılan yarışmalarda Çim parkur olan Adana Merkez Park'ta yapılan eleme müsabakaları beş farklı kategoride gerçekleşti.

Bu yarışmalarda Ağrı Belediyesinin Yıldız Erkek takımı sporcuları 7 takımdan 81 sporcunun katıldığı yarışmada, Adana'da yapılan Kros Ligi Eleme Müsabakaları Sonuçları ÖMER TUNCER 0:12:36 derecesiyle yarışmada 1. olurken, ŞEHMUS SARIHAN 0:12:37 derecesiyle 2., RAMAZAN KARAGÖZ 0:12:39 derecesiyle 3. oldu. ABDULLAH YORULMAZ 0:13:02 derecesiyle 14. ÖMER GÜNEN 0:13:17 derecesiyle 23. oldukları yarışmada takım halinde Birinci oldular.Şporcuları makamında kabul eden Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan.başarılı sporcular altınla ödüllendirdi.

Ağrı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Yalçın İnanlı,Antrenör Şirin Gönen ve başarılı atletleri makamında kabul eden Arslan,kazanılan anlamlı kupayı takdim eden sporcularla makamında buluştu.220 sporcunun mücadele ettiği yarışmalarda Ağrı Belediyesi sporcuları ferdi dalda ve takım halinde birinciliği elde etti. Dereceye giren sporcuları makamında ağırlayan Arslan,Ağrı Bildiğiniz gibi geçmişte olduğu gibi yine atletizm dalında başarıları sizlerle yakalamayı bilmiştir bu nedenle sizleri ve emeği geçenleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Ayrıca Belediyemizin Atletizm Takımı 9 Şubat'ta Antalya'da yapılacak olan 1 Kademe müsabakalarında yarışacak Burada aynı başarını gösterileceğine inandığım Atletlerimiz 1. Kademenin ardından 16 Mart'ta Kuşadası'nda düzenlenecek final kademesinde yarışacaklar,buralarda da elde edecekleri başarılarla yüzümüzü güldüreceklerine inanıyor tekrar hepsine başarılar diliyorum dedi...Düzenlenen törene Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan,Ağrı Belediyesi meclis üyelerinden Muhsin Tayhan,Şevket Aktaş,Ağrı Belediyesi spor kulübü Başkanı Yalçın İnanlı,sporcular ve antranörleri katıldı.Düzenlenen tören daha sonra ödüllerin takdimi ve toplu çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altın Çocukları Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement