Başkan Eşkinat Tarım Ve Teknoloji Günlerinin Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Eşkinat Tarım Ve Teknoloji Günlerinin Açılış Törenine Katıldı

Başkan Eşkinat Tarım Ve Teknoloji Günlerinin Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Karaevli Mahallesi yolu üzerinde kurulan Tarım ve Teknoloji Günleri fuarının açılış törenine katıldı.

24.08.2017 13:55  Güncelleme: 13:56

EŞKİNAT, STANTLARI DOLAŞARAK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Bu yıl yedincisi düzenlenen ve DLG Fuarcılık ile Önder Çiftçi Projesi Derneği tarafından organize edilen Tarım ve Teknoloji Günleri, Karaevli köyü girişindeki 20 bin metrekare alanda açıldı. Fuarın açılışına Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı. Eşkinat'ın yanı sıra Tekirdağ Vali Vekili Lütfullah Gürsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da fuarın açılış töreninde hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlayan açılış töreninde DLG Fuarcılık Genel Müdürü, Alman Tarım Birliği Kıdemli Danışmanı Karl-Martin Lueth, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile Tekirdağ Vali Vekili Lütfullah Gürsoy birer konuşma yaptı.
Töreni açılış kurdelesinin kesilmesi ile sona ererken, katılımcılar, 105 firmanın yer aldığı fuar alanında incelemelerde bulundu. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da stantlar ile tarım ve hayvancılık uygulamalarının yapıldığı alanları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin de yer aldığı fuar, 23-26 Ağustos tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Eşkinat Tarım Ve Teknoloji Günlerinin Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement