Başkan Güzelbey Ak Parti Teşkilatı İle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Güzelbey Ak Parti Teşkilatı İle İftarda Bir Araya Geldi

Başkan Güzelbey Ak Parti Teşkilatı İle İftarda Bir Araya Geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, AK Parti Teşkilatına İftar Yemeği Verdi.

27.08.2010 16:24  Güncelleme: 16:25

Şato Restoran'da düzenlenen ve yaklaşık bin yedi yüz kişinin katıldığı iftar yemeğine, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Milletvekilleri Fatma Şahin, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Özlem Müftüoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve çok sayıda Ak Parti teşkilat mensubu katıldı.

İftar yemeği programının açılış konuşmalarını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, iftar yemeğine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti.

Güzelbey: Türkiye'de Yıllardır Yapılacak Güzel Şeylere Hayır Diyen Bir Zihniyetin Var

Gaziantep'in her gün daha güzelleşip ve geliştiğini söyleyen Güzelbey " Bugün iftar yemeğini verdiğimiz bu mekan ve çevresi Gaziantep'in en güzel mekanlarından biridir. Bu mekanda bizler park yaparken bugün hayır kampanyası başlatan muhalefet o zaman bu parka hayır demişti. Kendilerine sivil toplum kuruluşu adını verdikleri 24 kişilik muhtelif gruplar gelip parkı protesto etmişlerdi. Bu grup içersinde ne yazık ki benim de 30 sene hizmet ettiğim tabipler odası vardı. Şimdi tabipler odasını bu parka davet ediyorum gelip görsünler" dedi.

Türkiye'de yıllardır yapılacak güzel şeylere hayır diyen bir zihniyetin var olduğunu dile getiren Güzelbey " Yıllar önce İstanbul'da Boğaz köprüsünün yapılmasına karşı çıkan zihniyet bugünde Türkiye'nin demokrasileşmesi için yapılacak referanduma da hayır diyor. Bu hayırcı ve istemezikci insanları aklıselime davet ediyorum.

Değerli Bakanım ve milletvekillerimiz başta olmak üzere Ak Parti teşkilatımızın iftar yemeğimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güzelbey, Ak Parti teşkilatına Türkiye'nin gelişmesi için 12 Eylül Referandum seçim kampanyasında evet oyu için yoğun çalışmalarını istedi.

Bakan Şimşek: Anayasa Değişikliği Türkiye İçin Bir Dönüm Noktası

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı konuşmada, 12 Eylül'de yapılacak referandumda, daha çok hak ve özgürlük, birinci sınıf demokrasi, iyi işleyen bir hukuk sistemi, Türkiye'nin gelişmesi için ''evet'' diyeceklerini söyledi.

Şimşek, "Artık söz ve karar millette. Ama maalesef Türkiye'de gördüğünüz gibi ne muhalefet ne de diğer kesimler Anayasa değişiklik paketinin içeriğiyle ilişkili bir tartışma yapmıyorlar, içeriğiyle ilgili konuşmuyorlar. Çünkü paketin içeriğiyle ilgili konuşurlarsa bütün vatandaşlarımızın 'evet' diyeceği ortada'' dedi.

Anayasa paketi ile fişlemeye, askeri ve diğer kurumsal vesayete son vereceklerini belirten Şimşek, "Anayasa değişikliği Türkiye için bir dönüm noktası. Onun için sizden istirhamım, Anayasa değişikliği paketi içinde ne var bakın ve bunu herkesle paylaşın. Biz, bu Anayasa paketi ile Avrupa standartlarında bir yargı, Avrupa standartlarında bir demokrasi, dünyanın en gelişmiş ülkelerinin standartlarında vatandaşa hak ve özgürlük veriyoruz.

Dolayısıyla siz bu pakete sahip çıkarsanız, Türkiye son 8 yılda yaptığı sıçramayı devam ettirecek. Muhalefet, bu paketi bir iktidar oylamasına dönüştürdü, bu Türkiye için büyük bir talihsizlik. Lütfen buna sahip çıkın.''diye konuştu.

Anayasa değişiklik paketinin Türkiye'nin geleceğinin oylanması olduğunu, Türkiye'nin daha ileriye gideceğini belirten Şimşek, parti teşkilatımız ile birlikte bu iftar programını tertipleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr .Asım Güzelbey'e bu birlikteliği sağladığı için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Güzelbey Ak Parti Teşkilatı İle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement