Başkan, Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

Başkan, Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Başkan, Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Başkan Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı'nda şehitlerimizin ailelerini yalnız bırakmadı.

10.11.2011 09:49

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı'nda şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Şehit polis Volkan Sabaz ve şehit er Hüseyin Güldal'ın ailelerine konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, ''Şehit ailesi olmak büyük bir madalyadır. Acınız, acımızdır. Bizim için çok değerlisiniz. Her zaman yanınızdayız'' dedi.

ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

Her bayram olduğu gibi, bu Kurban Bayramı'nı da çeşitli ziyaretler ve bayramlaşma programlarıyla değerlendiren Başkan Karaosmanoğlu, düzenlenen hain saldırılarda şehit olan polis memuru Volkan Sabaz ile er Hüseyin Güldal'ın ailelerine konuk oldu, evlatlarını kaybettikten sonra geçirdikleri ilk bayramda onları yalnız bırakmadı. Yaşadığı derin üzüntü her halinden belli olan Başkan Karaosmanoğlu, şehitlerimizin anne ve babalarının acısını bir kez daha paylaştı, onları hiçbir zaman unutmayacaklarını ve yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

KARTEPE'NİN ŞEHİDİ POLİS VOLKAN SABAZ

Başkan Karaosmanoğlu, Bitlis'te düzenlenen hain bir saldırıda hayatını kaybederek, Kartepe'yi acıya boğan şehit polis memuru Volkan Sabaz'ın Arslanbey Atakent Sitesi'ndeki anne ve babasını ziyaret etti. Şehidimizin babası Mehmet Sabaz tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu'na Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye başkan yardımcısı Zafer Arat ve meclis üyeleri de eşlik etti.

ŞEHİT AİLESİ OLMAK MADALYADIR

Şehit polis VolkanSabaz'ın babası Mehmet Sabaz ve annesi Makbule Sabaz'a bir kez daha başsağlığı dileklerinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, ''Allah sabırlar versin. Elbette şehit annesi, şehit babası olarak yüreğiniz yanıyor. Acınızı, yüreğimizde hissediyoruz ve paylaşıyoruz. Şehitlik çok yüksek bir mertebedir. Şehit annesi, şehit babası, şehit kardeşi, şehit ailesi olmak büyük bir madalyadır'' ifadesini kullandı. Sabaz ailesinin acısını paylaşan Kartepe Belediye Başkanı Karabalık da, derin üzüntüsünü dile getirdi ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

ŞEHİTLERİMİZİN ADI YAŞATILACAK

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabalık'a acı haberi aldıkları ilk andan itibaren hep yanlarında oldukları ve bayramda da kendilerini unutmadıkları için teşekkür eden Sabaz ailesi, ''Ailece ayakta durmaya çalışıyoruz. Nikahını kıydığımız oğlumuzun düğün hazırlıklarını yapmış, evini bile döşemiştik. Terörü lanetliyoruz. Volkan buraya atandıktan sonra, bu evi tutup, bizi de buraya getirdi. Burayı çok seviyordu. O yüzden biz de buradan bir yere gitmiyoruz. Bizi ilk andan itibaren hiç yalnız bırakmadınız, teselli ettiniz, unutmadınız'' sözleriyle duygularını dile getirdi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabalık da, şehit polis Volkan Sabaz'ın adının, ismine yakışır bir yere verilerek, yaşatılacağını söyledi.

KARAMÜRSEL'İN ŞEHİDİ ER HÜSEYİN GÜLDAL

Başkan Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı'nda şehit er Hüseyin Güldal'ın Karamürsel'e bağlı Yalakdere Mahallesi'nde yaşayan ailesine de konuk oldu. Çukurca'daki hain saldırıda şehit edilen piyade onbaşı Hüseyin Güldal'ın babası Mustafa Güldal tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, sevgiyle sarıldığı şehidimizin babasına her zaman yanlarında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu'na bayram gününde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür eden şehit babası Mustafa Güldal'ın, ''Bu hainler emellerine ulaşamayacak. Devletimizin bunu çözeceğine inanıyoruz. İşlerimizi askerlik dönüşünde evladımıza devretmeyi hayal ederken, acı haberi geldi. Nişanlıydı, düğün tarihini bile planlamıştık. Düğünümüzü burada çok kalabalık bir katılımla yapıp, oğlumuzu toprağa verdik'' sözleri Başkan Karaosmanoğlu ile ziyarette bulunan herkesi çok duygulandırdı.

ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİSİNİZ

Şehit er Hüseyin Güldal'ın annesi Münevver Güldal'ı da ziyaret eden ve acısını paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, ''Sizler şehitlerimizin bize emanetlerisiniz, bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin her zaman yanınızdayız, olmaya da devam edeceğiz'' şeklinde konuştu. Şehit er Hüseyin Güldal'ın nişanlısı Ebru Utaş'ın akrabası olan fuar müdürü Fevzi Utaş'ın da katıldığı ziyarette şehidimizin babası Mustafa Güldal, köy mezarlığının yanında bulunan yaklaşık 3 dönümlük arazilerini, yine mezarlık olarak değerlendirilmek üzere hibe etmek istediklerini söyledi. Şehit er Hüseyin Güldal'ın adının yaşatılacağını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, şehidimizin babasının bu isteğini de olumlu karşıladı ve gereğinin yapılması için yetkililere talimat verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika


Advertisement