Başkan Uzun, Sünnetli Çocuklara Moral Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, Sünnetli Çocuklara Moral Verdi

Başkan Uzun, Sünnetli Çocuklara Moral Verdi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Şefi Soner Korkmaz'ın oğullarının sünnet düğününe katıldı.

16.09.2013 14:39  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşın olduğu gibi personelinin de acı ve mutlu günlerinde yanında oluyor. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde şef pozisyonunda olan Soner Korkmaz'ın oğulları Oğulcan ve Çağan için düzenlediği sünnet töreninde, çocuklara takı takan Başkan Uzun, onlara hayatlarında başarılar dileyerek, ailelerini kutladı.

Düğüne ayrıca AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Av. Ercan Ay, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, belediye meclis üyeleri, Büyükçekmece Ziraat Oda Başkanı Recep Erol ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Düğüne katılanlar düzenlenen mevlit nedeniyle okunan Kuran-ı Kerim'den sonra Ömer Döngeloğlu'nun sohbet programını dinledi.

Başkan Uzun, daha sonra Ak Parti Beylikdüzü İlçesi Gürpınar Mahallesi Sosyal İşler Başkanı Muhammet Serdar Yakan'ın oğulları Muhammed Yılmaz & Mehmet Salih Yakan'ın düğününe katıldı. Düğüne Başkan Uzun'un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Gürpırar Belediye eski Başkanı Velittin Küçük ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Düğünde ayrıca mevlit programı düzenlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, Sünnetli Çocuklara Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement