Bayram Yoğunluğuna Ek Seferli Çözüm - Son Dakika
Güncel

Bayram Yoğunluğuna Ek Seferli Çözüm

Bayram Yoğunluğuna Ek Seferli Çözüm

Kurban bayramı öncesi memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar otobüs biletlerini alarak yollara düştü.

11.10.2013 11:09

Kurban bayramı öncesi memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar otobüs biletlerini alarak yollara düştü. Otobüs firmaları, yaşanan yoğunluğa ek seferlerle çare bulmaya çalışıyor.

Çanakkale'de kurban bayramı yoğunluğu yaşanmaya başladı. 9 günlük bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar otobüs firmalarına akın etti. Özellikle Çanakkale-İstanbul ile Akdeniz seferleri doldu. Bayram yoğunluğuna cumartesi günü dağıtıma gidecek olan askerler de eklenince otobüslerde yer kalmadı. Normal seferleri tamamen dolan otobüs firmaları çareyi ek seferler koymakta buldu.

Çanakkale Truva Turizm İskele Müdürü Şenol İpek, sefer sayısını yarı yarıya artırdıklarını söyledi. İpek, "Şu anda cumartesi, pazar ve pazartesi dahil olmak üzere tüm araçlarımız dolu. Cumartesi asker çıkışı da var. Daha da yoğun olacak. Ek araçlar çıkardık, onlar da dolmak üzere. Bayramda tatile gidecek olan vatandaşlarımızı mağdur etmemek için 60 olan sefer sayımızı ek seferlerle 80'ne kadar çıkardık. İnşallah herkesi gitmek istediği yere ulaştıracağız" dedi.

İpek, dönüşte de aynı yoğunluğun yaşanacağını hatırlatarak, vatandaşların dönüş biletlerini şimdiden ayırtmalarını tavsiye etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayram Yoğunluğuna Ek Seferli Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement