BBP Genel Başkanı Destici, Sivas'ta - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici, Sivas'ta

BBP Genel Başkanı Destici, Sivas\'ta

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediyesi'nce yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Parkı açılış törenine katıldı.

30.11.2013 18:12  Güncelleme: 10:54

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediyesi'nce yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Parkı açılış törenine katıldı.

Destici, törende yaptığı konuşmada, Sivas'a yapılan hizmetlere değindi. BBP'nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun önemli bir dava adamı olduğunu belirten Destici, Yazıcıoğlu'nun kendisini ülküsüne, inandığı değerlere ve Sivas'a adadığını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasının kendi davaları olduğunu dile getiren Destici, ülkeye hizmet etme gayesinde olduklarını belirtti. Sivas'a 4 yılda çok sayıda hizmet yapıldığını ifade eden Destici, "Sivas, BBP belediyecilik anlayışıyla büyük bir çehre değiştirdi ve değiştirmeye de devam ediyor." diye konuştu.

Destici, belediye başkanı adayı olarak gösterilen bakanların görevlerinden istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise kente yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri anlattı. Ürgüp, bulvarın ve parkın Sivas halkına hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından parkın açılışı yapıldı.

Destici, daha sonra Alperen Ocakları Sivas Şubesi'nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Açılışa, Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün de katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici, Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement