BDP Kocaeli İl Başkanı: Gölcük Seçim Bürosu Açık Kalacak - Son Dakika
Güncel

BDP Kocaeli İl Başkanı: Gölcük Seçim Bürosu Açık Kalacak

BDP Kocaeli İl Başkanı: Gölcük Seçim Bürosu Açık Kalacak

Emrullah Bingül'ün seçim bürosu açılışı sırasında çıkan olayların ardından BDP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Alçınkaya büronun açık kalacağını söyledi.

10.05.2011 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adayı Emrullah Bingül'ün seçim bürosu açılışı sırasında çıkan olayların ardından BDP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Alçınkaya büronun açık kalacağını söyledi.

Gölcük'te pazar günü BDP'nin desteklediği Kocaeli bağımsız milletvekili adayı Emrullah Bingül'ün seçim bürosu açılışı sırasında, büroya Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının aıldığı iddialarına üzerine olay çıktı. Toplanan yaklaşık 500 kişi, seçim bürosunda tabelayı indirmiş ve çıkan olaylar takviye polis ekiplerinin aldığı yoğun güvenlik önlemi sayesinde son buldu.

MHP'nin Kocaeli 2'nci sıradaki milletvekili adayı Ruhi Çavdar olayların terorist başı Abdullah Öcalan'ın posterinin asılmasına bireysel tepkinin bir anda toplumsal tepkiye dönüşmesi olarak değerlendirdi.

BDP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Alçınkaya da parti binasında düzenlediği basın toplantısında seçim bürosunda sadece 'Meclis'e Bingül göndereceğiz' yazılı posterin bulunduğunu ileri sürdü. Alçınkaya, "Seçim büromuzda blok adayımızın posterleri ve blok bayrakları dışında herhangi farklı bir materyal bulunmamaktadır. Aslı astarı olmayan iddialar ile kitlemize saldıranlar haklı gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Yargı önünde hepsi ile hesaplaşacağız. Gölcük seçim büromuz açık kalacak" dedi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BDP Kocaeli İl Başkanı: Gölcük Seçim Bürosu Açık Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement