Belözoğlu, Milli Forma ile Adliyeden Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Belözoğlu, Milli Forma ile Adliyeden Ayrıldı

Belözoğlu, Milli Forma ile Adliyeden Ayrıldı

Emre Belözoğlu, İzmir Bayraklı Adliyesi'nde avukatı Mahir Işıkhan'la birlikte Cumhuriyet Savcısı ile 1 saat görüştü.

05.02.2013 15:41  Güncelleme: 15:43

Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Emre Belözoğlu, İzmir Bayraklı Adliyesi'nde avukatı Mahir Işıkhan'la birlikte Cumhuriyet Savcısı ile 1 saat görüştü. Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü futbolcu; "Milli Takım maçımız var yarın. Çok böyle gündem olsun istemiyorum. Siz de beni anlayışla karşılayın" dedi.

Manisa'da yarın oynanacak A Milli Futbol Takımı ile Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde İzmir Bayraklı Adliyesi'ne gelen Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Emre Belözoğlu, yaklaşık 1 saat kaldığı adliyeden vatandaşların yoğun ilgisi ile ayrıldı. Üzerinde milli takım formasının bulunduğu dikkat çeken Belözoğlu, saat 13.45'te adliyeye giriş yaptı. Avukatı Mahir Işıkhan ile birlikte Cumhuriyet Savcısı Ali Osman Kaynak'la görüşen Belözoğlu, saat 14.40 itibari ile adliyeden çıkış yaptı. Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belözoğlu, ziyaret amaçlı adliyede bulunduğunu belirtti. Gazetecilerin ısrarlı sorularına karşılık sık sık avukatını işaret ederek konuyla ilgili bilgisi olmadığını söyleyen Belözoğlu; şöyle konuştu: "Milli Takım kampında olduğum için sayın hocanın izni ile bir savcı beye bir konu hakkında ziyarete geldik. Bir konu vardı kendisi ile konuşmam gereken. Onu konuştuk. Onun dışında bir şey söylemem doğru olmaz ama bir dava ile ilgili bir durum yok. Şu an için bilgisine başvuruldu."

Belözoğlu, bir gazetecinin 'Siz mağdur musunuz?" sorusuna; "Benim tam bilgim yok. Avukatım burada. Ama kısa bir görüşmemiz oldu. Milli Takım maçımız var yarın. Çok böyle gündem olsun istemiyorum. Siz de beni anlayışla karşılayın" diye yanıt verdi.

ÖYLE BİR İDDİA YOK

Belözoğlu, bir başka basın mensubunun 2011yılında işadamı İbrahim Görücüoğlu ve Ezgi Erezin'in düğününe katıldıktan sonra İzmir'de bir çorbacıda vatandaşın sözlü hakareti sonrası yaşananları hatırlatması üzerine de açıklamada bulunan ünlü futbolcu; "Öyle bir durum yaşamadım. Benim bulunduğum bir ortamda kavga çıkmıştı. Ama orada da öyle sıkıntılı bir durum yaşamamıştım" diye konuştu.

Türkiye'ye dönmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Belözoğlu; sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok güzel duygular yaşıyorum. İzmir'i de çok seviyorum. Eşim İzmirli. O yüzden İzmir'in insanının farklı bir yeri var bende. Çok sıcak insanlar."

Ünlü futbolcu daha sonra hayranlarının yoğun ilgisi ile avukatı ile birlikte aracına binerek adliyeden uzaklaştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belözoğlu, Milli Forma ile Adliyeden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement