Bilal Manisa Bşb'de - Son Dakika
Güncel

Bilal Manisa Bşb'de

Bilal Manisa Bşb\'de

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirveye oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kırıkhanspor'dan Bilal Gücüyetmez'i renklerine bağladı.

14.07.2016 15:18

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirveye oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kırıkhanspor'dan Bilal Gücüyetmez'i renklerine bağladı. Sol kanatta oynayan 25 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandı. Halil Onultmak Tesisleri'ndeki törene Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu ve Sportif Direktör Bülent Ataman da katıldı.

Hedefleri olan bir takıma geldiğini söyleyen Bilal, "Formayı kapmak için tüm gücümle mücadele edeceğim. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. Erol Arslan da kaliteli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını belirtti. Hatayspor'da futbola başlayan deneyimli oyuncu, bu kulüpte profesyonel olduktan sonra Sivas Belediyespor, Ankara Demirspor, Van BŞB, Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ve son olarak da Kırıkhanspor'da top koşturdu.

Fotoğraflı

- Manisa

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement