Bin 500 Psikiyatrist Merinos Akkm'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bin 500 Psikiyatrist Merinos Akkm'de Buluştu

Bin 500 Psikiyatrist Merinos Akkm\'de Buluştu

Her yıl farklı bir şehirde yapılan 'Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48'incisi, Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından bu yıl Bursa'da düzenleniyor.

09.10.2012 17:04

Farklı şehirlerden gelen bin 500 psikiyatristin katıldığı kongreye, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) tüm toplantı ve seminer salonlarıyla ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Psikiyatri Derneği'nin 46.'sını İzmir'de, 47.'sini geçen yıl Antalya'da düzenlediği 'Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48.'si, Burkon Turizm ve Kongre Organizasyon işbirliğiyle bu yıl Bursa'da yapılıyor. Ana teması 'Şiddet' konusu olarak belirlenen 'Ulusal Psikiyatri Kongresi'ne bin 500 psikiyatrist katılıyor. Merinos AKKM'nin tüm toplantı ve seminer salonlarının kullanıldığı kongrede, yurtiçi ve yurtdışından gelen uzmanlar tarafından sunumlar yapılıyor. 5 gün boyunca 7 paralel salonda eş zamanlı olarak düzenlenen 52 panelde, psikiyatrinin ana konuları tartışılıyor. Kongreye 260 konuşmacı ve oturum başkanı katkıda buluyor. 22 kurs, 4 konferans, 2 uydu sempozyumuyla bilimselliğin üst düzeyde olduğu bir kongrede, 224 poster ayrıca 40 sözlü bildiri sunuluyor. Ayrıca kongre çerçevesinde Merinos AKKM Fuar Alanı'nda kurulan stant alanında ise ilaç, medikal ve diğer sektör firmaları tarafından 63 adet stant açıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bin 500 Psikiyatrist Merinos Akkm'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement