Binali Yıldırım Seçim Çalışmasında" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım Seçim Çalışmasında" Haberine Ek

Binali Yıldırım Seçim Çalışmasında" Haberine Ek

Yıldırım, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in daha önce gündeme getirdiği otobüs garajı üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yüklendi.

11.01.2014 03:05

Yıldırım, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in daha önce gündeme getirdiği otobüs garajı üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yüklendi. Yıldırım, 'Belediye başkanı otobüs garajı yapmak için Büyükşehir Belediyesi'ne başvuru yapmış. Peki ne cevap verilmiş' Hiçbir şey. Ne tamam, ne devam dememişler. Ondan sonra da 'bu hükümet bizim hizmetlerimizi engelliyor' diyorlar. Koca bir yalan. Üçyol-Üçkuyular metrosunu Hükümet mi engelledi? 2005 yılından bu yana beş kilometre yapılacak. Doğruları konuşacağız. İş bileninin kılıç kuşananındır. İş yapmak her kişinin değil, er kişinin harcıdır. Derdiniz varsa, insanın derdi ile dertleniyorsanız iş yaparsanız. Seçimden seçime milleti hatırlarsanız çözüm üretemezsinizö diye konuştu. GEZİ'DE YAPAMADIKLARINI 17 ARALIK'TA YAPMAYA ÇALIŞTILAR

Gezi Parkı olaylarında istediklerini elde edilemeyenlerin 17 Aralık operasyonu ile elde edilmeye çalışıldığını öne süren Yıldırım, 'Şimdi de yargıyı kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Asla durduramayacaksınız. Bu kervanı durdurmaya, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına, geri kalmasına asla gücünüz yetmeyecek. Türkiye'de güveni bozmaya çalışanlara, onların dış temsilciliklerine ders vermeye hazırız. Öyle bir cevap vereceğiz ki artık daha kendilerini toplayamayacaklar. Bütün gücümüzü gayretimizi 30 Mart'a hazırlanacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Elini sıkmadık hemşerimiz kalmayacak. İzmir'in yükselişini göreceğiz ve makus tarihini Bayındır'dan değiştirmeye başlayacağızö ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım Seçim Çalışmasında' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement