BNG, 8. Mağazasını Ankara'da Açtı - Son Dakika
Güncel

BNG, 8. Mağazasını Ankara'da Açtı

BNG, 8. Mağazasını Ankara\'da Açtı

Markanın kurucuları Bülent ve Nilgün Gülen'in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta Nebahat Çehre'ye ilgi büyüktü

10.10.2012 14:40

BNG; İstanbul, İzmir, Antalya ve Bodrum'un ardından sekizinci mağazasını Ankara'da Arjantin Caddesi'nde; sanat, siyaset ve politika dünyasından önemli isimlerin katılımıyla faaliyete açtı. Bu önemli günde "CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, ANAP Eski Başkan Yardımcısı Murat Akdeniz, Hülya Avşar'ın kardeşi Leyla Avşar, Gizem Özdilli ve Nebahat Çehre gibi renkli isimler de BNG'nin yanındaydı.

Son yılların gözde hazır giyim markası BNG, ülkemizdeki mağaza sayısını hızla arttırırken, Ankara'nın en ünlü alışveriş lokasyonlarından Arjantin Caddesi'nde yeni mağazasını faaliyete açtı. Markanın kurucuları Bülent ve Nilgün Gülen'in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta Nebahat Çehre'ye ilgi büyüktü. Gecede ayrıca CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, ANAP Eski Başkan Yardımcısı Murat Akdeniz, Hülya Avşar'ın Kardeşi Leyla Avşar, Gizem Özdilli ve Ankara cemiyet hayatının tanınmış isimleri vardı.

Açılış partisine katılan davetliler, tüm gece boyunca Doluca'nın lezzetli şaraplarını yudumlarken, DJ performansı eşliğinde alışveriş yaparak bu özel anın tadını çıkarttılar. BNG'nin Ankara mağazasında, "Aydınlanma" temalı 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonun yanı sıra el yapımı özel ayakkabılar, dekoratif ev aksesuarları, kişiyi günlük hayatın stresinden uzaklaştırıp rahatlatan ürünler de satışa sunuluyor.

Altı yıl önce Bülent ve Nilgün Gülen çifti tarafından kurulan ve büyük bir ivme ile büyümeye devam eden BNG, kısa sürede Milano Moda Haftası'na davet edilen ilk ve tek Türk markası olma başarısını gösterdi. Siyahın vazgeçilmezliğinde sade ve sofistike kadının tarzını tasarımlarına yansıtan firma, üretiminin yüzde 50'ini Japonya, ABD, İtalya, Hollanda, İsviçre, Kanada, Hong Kong, Fransa başta olmak üzere dünyanın 25 ülkesine satıyor.

Ülkemizde sanat, siyaset, cemiyet hayatından yakından tanıdığımız pek çok önemli isim BNG'nin tasarımlarını gündüz ve gece tercih ederken, kendi giyim tarzlarıyla birleştirerek BNG koleksiyonlarının birbirinden özel parçalarını tercih ediyorlar. Bu isimler arasında; kendi alanlarında bir numara olan Nebahat Çehre, Serra Yılmaz, Arzum Onan, Zuhal Olcay, Sıla, Tuğçe Kazaz, Deniz Türkali gibi önemli isimler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BNG, 8. Mağazasını Ankara'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement