Bodrum'u Üzen Ölüm (2) - Son Dakika
Güncel

Bodrum'u Üzen Ölüm (2)

Bodrum\'u Üzen Ölüm (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIBodrum Era Yat Kulübü Başkanı ve Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Yat Yarışları Onursal Başkanı Erman Aras'ın, solunum yetmezliğinde yaşamını yitiren babası Ömer Aras için bugün öğlende, Bodrum Tepecik Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

16.09.2016 15:57

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bodrum Era Yat Kulübü Başkanı ve Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Yat Yarışları Onursal Başkanı Erman Aras'ın, solunum yetmezliğinde yaşamını yitiren babası Ömer Aras için bugün öğlende, Bodrum Tepecik Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene,  Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadan, gazeteci-yazar Can Pulak, Bodrum Kent Konseyi eski Başkanı, yazar Hamdi Topçuoğlu, Aras'ın eşi Yadigar Aras, oğulları Ahmet Aras, Erman Aras, Esen Aras ve kızı Fatma Esin Balaban ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Aras'ın tabutuna, çerçevesinde balık figürleri olan ve Fransızca 'Denize gitti' yazılı fotoğrafı konuldu. Aras'ın cenazesi kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınarak, götürüldüğü Ortakent-Yahşi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazının kılınmasının ardından konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Birçok kişi bilmez ama Ömer Aras (teyzesine evlatlık verilmiş) benim öz amcamdı. Bugün sadece amcamı kaybetmenin üzüntüsünü değil aynı zamanda Bodrum mandalinasının babasını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bodrum mandalinası adını bugün tüm Türkiye'de duyurmuşsa, bu şirin İlçe İtalya ve Avrupa'da tanınmışsa bunu Ömer Aras'a borçludur" dedi.

Hem bir yakınımı hem de yaşayan bir tarihi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirten Kocadon, "Ama Ömer Aras, Bodrum'a bilgileri, tecrübesi ve girişimci ruhu ile çok şey bıraktı. Bodrum halkı da O'nu bugün en güzel duygularla son yolculuğuna uğurluyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'u Üzen Ölüm (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement