Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç, Urfa'da - Son Dakika
Güncel

Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç, Urfa'da

Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç, Urfa\'da

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç, Şanlıurfa'da yapılacak Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası öncesinde kente gelerek temaslarda bulundu.

08.01.2015 12:57

Boks Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası'nın Şanlıurfa'da yapılması kararı alındı.

Müsabakalar Şanlıurfa GAP Arena'da 11-17 Ocak 2015 tarihleri arasında oynanacak. Şampiyonada yıldız, genç ve büyük bayanlar olmak üzere 3 dalda Türkiye'nin dört bir tarafından şehre gelecek sporcular ringe çıkacak.

Şampiyonaya sayılı günler kala Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç ve Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe kente gelerek Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı ziyaret etti.

"2012'DEKİ MİSAFİRPERVERLİK,2015'TE YENİDEN BULUŞMAMIZI SAĞLADI"

Ertuğrul Yıldız ile görüşmesinin ardından Başkan Eyüp Gözgeç, "2012 yılında yapılan Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda Şanlıurfa Türk Boks Camiası'na çok iyi bir ev sahipliği yaptı. Sayın Valimiz İzzettin Küçük ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız Bey'in camiamızla yakından ilgilenmesi, sporun içinden gelmesi bugün bizleri yeniden bir araya getirdi. Aynı zamanda Şanlıurfa bu tür etkinlikleri her zaman hak eden bir şehir. Gerek misafirperverliği gerekse kentin tarihi güzellikleri de bu yılki Bayanlar Boks Şampiyonası'nı burada düzenlememizi sağlan bir diğer etken oldu. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a ve Boks İl Temsilcimiz Murat Akaltun'a Türk Boksu'na verdikleri destekten dolayı, camiamız ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

"SON DERECE MUTLU VE GURURLUYUZ"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise müsabakaların Şanlıurfa'da yapılmasından ötürü son derece mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, "Kentimiz bu tür organizasyonları daima başarıyla tamamlamıştır ve şehrimize yakışır bir duruş sergilemiştir. Boks Şampiyonası'nın ilimizde yapılmasından dolayı Şanlıurfa Valimiz İzzettin Küçük ve Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'e teşekkür ederim. İnşallah sportmence, fair-play çerçevesinde bir maçlar olur. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakem heyetimize başarılı bir müsabaka geçirmelerini diliyorum. Gönlümüz Şanlıurfa'nın şampiyon olarak maçları tamamlamasıdır" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç, Urfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement