Bu Adam Tam Bir Fırtına - Son Dakika
Güncel

Bu Adam Tam Bir Fırtına

Bu Adam Tam Bir Fırtına

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un madalya avcısı sporcusu Ahmet Bayram, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen 'BodRUN Ultra Maratonu'nda' fırtına gibi esti.

27.11.2017 14:23  Güncelleme: 14:22

İlerleyen yaşına rağmen başarılı performansıyla tüm sporseverlerin takdirini toplayan Bayram, 23 kilometrelik parkuru 1 saat 55 dakikada tamamlayarak, genel klasmanda zirveye yerleşti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen 'BodRUN Ultra Maratonu'na', 12 ülkeden 900'e yakın yetişkin sporcu katıldı. Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Ahmet Bayram mücadele etti. Katıldığı her turnuvadan dereceyle dönen Bayram, 23 kilometrelik parkurda adeta fırtına gibi esti. Geçtiğimiz sene parkurdaki 2 saat 23 dakikalık rekoru, 1 saat 55 dakikalık derecesiyle egale eden yeşil-beyazlı sporcu önemli bir başarı elde etti. Bayram bu derecesiyle genel klasmanda birinci oldu.
BAYRAM MADALYA SÖZÜNÜ TUTTU
Yarış sonrası mutluluğunu paylaşan Bayram," Manisalılara verdiğim madalya sözünü tuttuğum için çok mutluyum. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyespor yönetimine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta sonu koşacağım 3. Uluslararası Mersin Maratonu'ndan da inşallah dereceyle döneceğim" dedi.

"BİZLERİ GURURLANDIRIYOR"

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç da, başarılı sporcuyu kutlayarak," Cimnastikten atletizme, futboldan judoya kadar bireysel ve takım branşlarında elde edilen dereceler bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda sporcumuz Ahmet Bayram da Bodrum'da yapılan spor organizasyonunda kulübümüzü başarıyla temsil etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi adına sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Adam Tam Bir Fırtına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement